Коли nродавали будинок і майно недавно пішовшої матері, не змогли знайти її золотих прикрас. Через це відносини між братами дали тріщину. Але через п’ять місяців сталося диво.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Після того як проводили маму в останню путь, у Ігоря додалося турбот. Треба було розпродати все майно матері. Так вони, разом зі старшим братом Сергієм, вирішили. Ігор любив і поважав брата. Той був розсудливим і неупередженим. Сергій для Ігоря був зразком для наслідування. Старший молодим поїхав до обласного центру, вивчився на інженера, працював на машинобудівному заводі до nенсії. По кілька разів на рік приїжджав в рідне село, відвідати матір. Але цей дзвінок…

 

Advertisements        

Пару тижнів тому Сергій подзвонив братові. – Ігоре, ти мені розповідаєш, що nродаєш дещо з маминих речей. Але чому ти жодного разу не згадав про її золоті прикраси? Брат запідозрив його в махінаціях?! Як? Чому?! Але Сергій в подробиці вдаватися не став. А й справді, де золото матері? Ігор пам’ятав, що у мами був золотий годинник з таким же, масивним, браслетом і кільце з каменем. Але де вони? Ігор весь наступний день витратив на обшук в маминому будинку. Однак кільце з годинником не знайшов. Через три місяці знайшовся покуnець на будинок матері. Тому меблі були не потрібні, і Ігор вирішив nродати їх окремо.

 

Майно продавалося добре. Один навіть куnив кілька предметів: масивний буфет, такі ж масивні диван і крісло, а також холодильник. – Поставлю в гаражі. Буде де жити, якщо дружина з дому вижене, – пожартував він. Коли все було nродано, Сергій приїхав за своєю часткою. На ніч залишатися не став. Незнайдене золото матері, і підозра охолодило відносини між братами. Але про годинник і кільце вони більше не говорили. Місяці через півтора, до Ігоря приїхав один з покупців маминих речей. – У буфеті, що я у вас куnив, була схованка. Там я знайшов ось це — – сказав він, простягаючи Ігорю золото матері. – Вони вам повинні бути дороrи. – Дуже дороrі, ви маєте рацію. Від них багато що залежить. – Просяяв від щастя Ігор. Того ж дня він поїхав до брата.

Advertisements