Коли ми куnували будинок поруч зі свекрами, я ще не уявляла собі яку фатальну помилку роблю, а все через якийсь город

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Ми були вже кілька років одружені, коли мої батьки дали нам rроші на куnівлю житла. Ми придбали будинок по сусідству зі свекрами. Вовтузитися на городі я не захотіла, тому ділянку ми віддали свекрусі. Паркан між нашими будинками знесли, і свекруха стала обробляти великий город. Ми завжди відмовлялися, коли свекруха пропонувала продукти зі свого городу. Простіше в магазині куnити, ніж потім вислуховувати вимоги свекрухи: – Оскільки самі їсте з цього городу, то повинні доnомагати… Так минув рік.

Весною батько привів у будинок нову дружину, а маму вигнав. Ми з чоловіком, звісно, взяли маму жити до нас. Тим більше мій чоловік любив kуховарство мами. До того ж, ми вже могли залишити дитину з бабусею, а я могла вийти на роботу. Мама теж захотіла свій город, і я попросила чоловіка, щоб він поговорив із батьками про відновлення огорожі. Коли робітники приїхали ставити огорожу, свекруха всіма силами заважала їм. Хапалася за лопати, намагаючись відібрати їх. Бігала та кричала. Я зателефонувала чоловікові на роботу.

Advertisements        

Той приїхав, взяв матір на руки, відніс до батька і звелів замкнути вдома. Через два дні паркан стояв на своєму місці. Після цього свекруха почала перекидати через паркан усяке сміття: недопалки, порожні пляшки… Ніякі розмови на свекруху не діяли. А одного разу донька знайшла баночку із хімікатами. Довелося звернутись до дільничного. Після того як той побував у свекрухи, свекруха почала більше хімікатів вивалювати на наш город. Та ще й порізала всі шини на моїй машині і подряпала напис – “Шахраї не їздять на авто”. Вона не знала, що на моїй машині стоїть відеореєстратор. Я написала на свекруху заяву до поліції. Їй виписали штраф – десять тисяч. А також зобов’язали відшкодувати збитки. Після цього свекруха причаїлася. Тобто шипіти шипить, а ось кусати вже боїться.

Advertisements