Коли ми нарешті з чоловіком зважилися на відпустку, свекруха сказала, що доглядатиме дітей. Але в останню мить вона примудрилася так зіпсувати все, що я досі не можу вибачити її.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Ми з чоловіком обидва трудоголіки, обіймаємо керівні пости, але тільки в різних компаніях і не пам’ятаємо, коли востаннє відпочивали вдвох. Справа в тому, що робота і діти вимагають багато часу, і незважаючи на те, що ми молода сім’я, все одно у нас відсутня романтика у відносинах: тому й вирішили виправити ситуацію. Щоб поєднати приємне з корисним, я запропонувала чоловікові поїхати разом до Єгипту та на тиждень відірватися від рутини та побуту. Чоловік підтримав мою ідею, але спитав, що ми робитимемо з дітьми і як попросимо відпустку зараз, адже не маємо права у такий момент бути відсутнім?

Стали думати, як вийти з цієї ситуації, і вигадали: дітей залишимо зі свекрухою, а у начальства попросимо відпустку прямо зараз, щоб був час на підготовку. Не повірите, але свекруха нам не відмовила, сказала, що заради свого сина потерпить онуків тиждень; на роботі теж вдалося взяти відпустку, але сказали, що потім доведеться відпрацьовувати план. Ми, звичайно, погодилися, тому що мріяли про відпустку вже довгий час; після того, як зі справами було покінчено, вирішили куnити квиток та забронювати готель. І ось залишилося всього кілька днів до заповітного відпочинку, як дзвонить свекруха і каже моєму чоловікові, що у неї з’явилися термінові справи і вона не зможе наглядати за нашими дітьми.

Advertisements        

Чоловік почав умовляти маму, говорячи, що за кілька днів неможливо знайти няню для дітей, на що вона відповіла, що це не її проблеми, вона теж має своє життя і треба вирішити проблеми. Я спробувала поговорити з нею та пояснити, але мене вона взагалі не стала слухати. Зараз я не знаю, що робити, няню не зможу знайти, подруги теж не зможуть доглянути дітей, моя мама за станом здо ров’я в ліkарні, тому на неї теж не можу розраховувати. Ось так – в останній момент свекруха зіпсувала все і навіть не перепросила, що поставила нас у таке становище.

Advertisements