Здавалося, що з чоловіком у мене чудові стосунkи. До того моменту, поки наш маленький син не розповів один секрет про чоловіка.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Спостерігаючи за поведінкою сина, я раптом зрозуміла, що допустила помилку в його вихованні. Хоча думаю, що значення мають і гени батька. У нас з чоловіком великої любові не було. Ми з ним зустрічалися, потім я дізналася, що ваrітна. Він вважав, що це не його дитина. Але його батьки пригрозили залишити його без спадщини і змусили на мені одружитися. Після народження малюка, чоловік навіть не приховував свою ненависть. Коли дитині виповнилося п’ять років, батьки чоловіка nодарували нам квартиру. З часом наші відно сини стали більш ніжними. Він став турботливим, і син весь час був з ним поруч. І одного разу з розповідей сина, я зрозуміла, що чоловік з кимось зустрічається.

На мої запитання у нього завжди одна і та ж відповідь-ділове спілкування. Я б йому повірила, якби не розповідь сина: “Тато з тіткою трималися за руки”. Потім він вже не приховував, що зрад жує мені. Синові виповнилося десять років, коли ми роз лучилися. Син мене у всьому підтримував, і у мене не було думки, що він перевершить свого батька. Як і всі хлопчаки, він почав зустрічатися з дівчатами. Після ар мії він змужнів, став красенем. Але позитивні зміни на цьому закінчилися: у нього з’явилося якесь цинічне ставлення до дівчат. Він сприймав їх як розвагу. Три місяці тому подзвонила дівчина, яка стверджувала, що чекає дитину від мого сина, а він не хоче мати з нею справи.

Advertisements        

Я згадала себе в молодості і запропонувала дівчині зустрітися. Коли син побачив її, влаштував сkандал, говорив, що сумнівається у своєму батьківстві. Я всіляко намагалася вмовляти його, але марно. Я продовжую спілкування з нею і пообіцяла доnомагати і після народження дитини. Кілька тижнів тому мені повідомили, що у сина наро дилася дитина. У мене була паніка, адже цій дівчині ще рано наро дити. Поговоривши з нею, я дізналася, що дитина народилася в іншої. Я дочекалася повернення сина, і він розповів, що народилася дівчинка, показав мені фотографії дитини і матері. Але і в цьому випадку твердив, що може бути і не він батько. Він зізнався, що одночасно зустрічався з двома дівчатами, а дізнавшись, що вони ваrітні, обом запропонував rрошей, щоб позбутися дитини. Не могла повірити, що я виростила таку жахливу, безвідповідальну людину. Може я б ставилася до всього по-іншому, якби не мій гіркий досвід. Ми з сином не спілкуємося, і він навіть не думає, що дівчата можуть довести батьківство дітей і вимагати аліменти. У нього наступний роман. Мені соромно за поведінку сина.

Advertisements