Коли до мене дійшли чутки, що чоловік зрад жує мені з Оленою, я не повірила, адже вона та ще потвора. Але невдовзі я таке побачила, аж очі на лоба полізли.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Відразу після весілля ми з чоловіком купили квартиру у новобудові. У чоловіка у мого робота дистанційна, а я щодня їду до офісу. Жили ми спокійно, але потім тітка Тамара, пліткарка району, з четвертого поверху, стала при кожній зустрічі робити мені всякі натяки: -Людочко, ти на свог благовірного увагу зверни, мужики без уваги по сторонах дивляться. -Все окей, тітка Тамара, він весь у увазі. Але вона не вгамувалася: -Не добре, що він вдома один, а в нашому домі інші жінки є, що вічно вдома сидять. -І що? Якось тітка Тамара не витримала, подивилася на мене, як на повну ідіотку, і сказала вже зовсім іншим тоном: -Людо, він тобі зраджує з Оленою з квартири навпроти. -Бути такого не може, вона ж потвора! Тітка Тамара махнула на мене рукою. -І що? Ти думаєш, що мужикам багато треба?

Ні, ну я не лукістка якась, але Олена – це перебір. Ось людину негарнішу я у своєму житті не бачила, напевно. Це при тому, що стандарти краси у мене дуже лояльні. У Олени важке підборіддя, тонкі губи, маленькі очі, вуса, величезні щоки, і кілограм щонайменше сорок зайвої ваги. Я не знаю, в якому kошмарі можна було уявити з нею мого підтягнутого, атлетичного чоловіка. Я хвилин п’ять дивилася на тітку Тамару з сумнівом, а вона так само впевнено дивилася на мене, як на ідіотку. -Ні, ну з чого ви взяли щось? -Він до неї постійно заглядає. Ти думаєш, що вони в шахи разом грають? -Я скоріше повірю, що вони в гольф грають у її квартирі, ніж у те, що він з нею спить. Тітка Тамара подивилася на мене, покрутила пальцем біля скроні та пішла. Я прийшла додому, розповіла про слова сусідки чоловікові, і ми разом посміялися. Сказав, що заглядав лише раз, коли сіль закінчилася. На цьому розмова закінчилася.

Advertisements        

Тільки тітка Тамара nродовжувала на мене дивитися як на божевільну після останнього діалогу. Коротше минуло два місяці, повертаюся я якось з роботи раніше, піднімаюся на наш сходовий майданчик і від побаченого в мене впав паркет із рук і щелепа. Мій атлетичний чоловік пристрасно цілує сусідку, яка аж утричі перевершує його в розмірах. Картина олією – слон та Моська. Розумієте, я була в такому ступорі, що мені навіть прикро не було. Я просто конкретно офігела. Відкашлялася, щоб мене помітили. Поки kоханці приголомшено на мене вирячилися, я дістала вино з пакета, а решту продуктів дала Мишкові. -Ти це занеси в квартиру, а я до тітки Тамарі спущусь, окей? Потім поговоримо. Він ще більше розгубився від мого спокійного тону, але кивнув. Тітка Тамара жила сама. У той день я купила ще кілька пляшок, і ми з нею напилися. Вже п’яною, тітка Тамара мені каже: -А я ж тобі казала. А я сиджу, дивлюся в стелю і не розумію: “Ну от за що мені це?” Вже наступного ранку, коли я з похміллям, насилу фокусуючи зір, повернулася додому. Олег, опустивши очі, як школяр, що провинився, мені зізнається, що завжди любив жінок у тілі. А я дивлюся на нього, і я просто не маю слів.

Advertisements