Подруга дружини часто приходила до нас у гості, я не розумів чому, але одного разу прокинувшись у її обіймах я зрозумів, що зруйнував усе своє життя.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Одружився я зі своєю однокурсницею Сашою у двадцять три роки. З великого і взаємного kохання. За рік Саша наро дила мені дочку. Наша сім’я жила в kоханні та злагоді до того, як до нас у гості не стала ходити колега дружини Тома. Причому часто приходила, чи не кожен день. Наче була прописана у нашій квартирі. Я наполягав, щоб дружина скоротила частоту та кількість відвідувань Томи. Але та чинила опір – типу Томі самотньо. Якось Саша поїхала у справах своєї фірми до столиці.

Через день після її від’їзду у мене на роботі трапився невеликий інцидент. Після повернення я повозився з дочкою, потім уклав її спати. Сам же вирішив зняти стрес від інциденту двома сотнями грамів горілки. І вже збирався спати, коли продзвенів дверний дзвінок. Тома з’явилася з червоними від сліз очима. Запустивши в квартиру, я запросив її на кухню, почастував чаєм і став розпитувати, що спричинило сльо зи. Та розплакалася, а потім зізналася, що від неї пішов хлопець. Я, в міру своїх сил, втішав її, переконував, що вона молода і красива і обов’язково зустріне своє справжнє кохання. За бесідою не помітили, що на годиннику вже дві години ночі.

Advertisements        

Я хотів зателефонувати до таксі, але Тома не погодилася. Ну я і виділив їй диван у вітальні для сну та видав постільну білизну. Заснув одразу ж. Горілка все ж таки далася взнаки. Отямився від ласок Томи. Я почав її проганяти, але вона була наполеглива і діяла вміло. Зрештою я перестав пручатися і вперше та востаннє зрадив дружині. З ранку я прогнав Тому з дому, попередивши, щоб більше не сміла більше приходити до нас. Першого ж дня Сашиного повернення зі столиці, я набрався сміливості і розповів їй про зраду. Саша була в աоці. Вона сказала, що має обміркувати ситуацію. І з дочкою поїхала до мами. Обмірковувала два тижні і вирішила пробачити. З того часу жодних подруг у гості не пускає.

Advertisements