Народження такої дитини відбувається лише в одному випадку з кожних 30 000 народжень.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Для більшості людей немає нічого більш хвилюючого, ніж народження дитини, тримати на руках маленьку істоту і створювати сім’ю – це сенс життя для багатьох людей. Для Джорджини Еппард та її чоловіка все було саме так, пара з нетерпінням чекала приходу своєї дитини, але вони не уявляли, що малюк порушить усі їхні очікування.

 

Advertisements        

 

Син пари народився на чотирнадцять днів раніше, ніж очікувалося. Сім’я очікувала, що новий член сім’ї з’явиться на світ в середині липня. Але, на загальний подив, малюк з’явився на світ першого числа цього місяця. При народженні маленький Боден важив три з половиною кілограми.

 

Великим сюрпризом стало те, що Боден народився першого липня, в той же день, що і день народження батька, але найдивовижніше, що його дідусь також мав день народження в той же день, очевидно, три покоління мають один і той же день народження. Відзначати день народження разом з іншою людиною не так вже й дивно, згідно з дослідженням, підраховано, що з 23 абсолютно незнайомих людей у 50% один і той же день народження.

 

 

Але святкувати цю подію разом зі своїм батьком і дідусем – це щось особливе, і шанси на це невеликі. Ця ситуація справді дивовижна, особливо якщо врахувати, що Боден повинен був народитися через кілька тижнів, але він вирішив народитися саме в цей день, це дуже зворушливий збіг обставин. Дідусь маленького Бодена народився 1 липня 1921 року, тоді як його батько народився 1 липня 1990 року, а Бодену пощастило з’явитися на світ 1 липня 2017 року.Згідно з дослідженням, така можливість виникає лише у одного з 33 471 людини.

 

 

Зі свого боку, Сім’я Еппард вирішила поділитися з усім світом радісним і дивним збігом, адже три людини з різних поколінь відзначають свої дні народження в один і той же день. Деякі люди вважають, що це справді простий збіг обставин, а інші вважають, що це велике диво. Збіг це чи диво, але це дійсно зворушливо, і тепер сім’я буде святкувати цей особливий день з розмахом. Будь ласка, поділіться цим зі своїми друзями та родиною.

Advertisements