Мама, яка минулого року народила трійню, дізналася, що знову вагітна.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

30-річна мама, яка ніколи не приймала препарати для лікування безпліддя, сказала: “Я дійсно не очікувала, що знову отримаю такі новини. Але я також подумала, що у мене трійня, двійня – це просто диво”. Меган Хаггерті, мати чотирьох дітей, яка народила трійню минулого року, дізналася, що знову вагітна, на цей раз близнюками.

 

Advertisements        

У Сім’ї Хаггертів троє дітей від попереднього шлюбу, Дівчата у віці 6, 8 і 10 років, а також дворічна дівчинка, яку вона народила від свого нинішнього нареченого Клайда Боджа. В даний час Бодж працює вдома з чотирма молодшими дітьми після того, як у лютому його звільнили з роботи техніком з опалення та кондиціонування повітря, і в липні у нього з’являться близнюки. Він сказав: “чесно кажучи, я в захваті. Я люблю дітей”. Трійня Хаггертів – різнояйцеві близнюки, і ймовірність їх природного зачаття становила приблизно 1 до 8000, а для ідентичних трійнят ці шанси збільшуються приблизно до 1 до мільйона. І як тільки жінка народжує відразу декількох дітей, її шанси на повторну багатоплідну вагітність збільшуються. У її бабусі були близнюки, а у двоюрідної сестри її матері – трійня. Тим часом у прабабусі містера Боджа було четверо дітей, і з його боку також народилося кілька пар близнюків.

 

 

Хоча сім’я ставилася до всього спокійно, були і важкі часи. Хаггерті сказав: “Спочатку трійнятам було дуже важко, тому що у них лише дві руки і дві ноги, і, здавалося, всі вони хотіли, щоб їх годували одночасно. Старшим дітям ще не розповіли про їхніх майбутніх братів і сестер, але я сподіваюся, що вони будуть раді. Вони були дуже раді появі трійнят, тим більше, що всі вони були хлопчиками, але це швидко пройшло, коли ми почали постійно просити їх про допомогу”. У пари немає близьких родичів, які могли б надати підтримку або допомогти з доглядом за дітьми, і вони не очікують ніякої допомоги, коли з’являться близнюки. Більш того, Хаггерті сумує за можливістю проводити багато часу зі своїми малюками, оскільки вона витрачає близько 90 хвилин на дорогу в одну сторону від їхнього будинку в Мартінсбурзі до своєї роботи в якості фахівця з прийому пацієнтів в кабінеті психолога. Вона сказала: “іноді діти сплять, коли я приходжу додому, і вони також сплять, коли я йду, іноді я можу прожити тиждень, не бачачи їх. Але зараз нас найбільше турбують фінанси. Це буде випробування. Нам доведеться тримати голову на плечах, щоб звести кінці з кінцями. Я готова працювати навіть вночі.”

 

Бодж каже, що його все одно мучить безсоння – наслідки нещасного випадку на виробництві, який призвів до струсу мозку. Він каже: “Якщо мені вдасться поспати дві години на добу, мені вистачає. Мені подобається займати малюків чимось цілий день: слухати музику, танцювати, будувати щось з кубиків, грати в наметі, а коли на вулиці гарна погода, ми з друзями можемо відправитися у парк на двох двомісних візках. Чесно кажучи, спочатку це було дуже напружливо, але тепер мій день став таким насиченим, що я склав для них відмінний розклад. Трійня навіть спить одночасно. А що стосується майбутніх близнюків? Я знаю, більшості людей це здається страшним. Але я з нетерпінням чекаю цього”. Будь ласка, поділіться цим зі своїми друзями та родиною.

Advertisements