Двійнята! В одній родині народилося третє nокоління близнюків

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Сім’я перевершила всі очікування і прийняла в свою сім’ю третє покоління близнюків. Ймовірність того, що це станеться, становить 20 000 до одного. Етан та Ейлід народилися минулої середи, на радість батькам Дереку та Ешлі Уіттон, яким обом по 30 років. Уіттон з Данді, Шотландія, у неї є сестри-близнюки Броган і Робін, яким по 21 рік, а у її матері Жаклін Гленні, якій 52 роки, також є сестра-близнюк Елізабет Маккензі, яка представляє третє покоління близнюків у їхній родині.

 

Advertisements        

 

Хоча місіс Уіттон була вражена, дізнавшись, що вона теж чекає близнюків, вона виявила, що це “передбачалося”. Всього два роки тому лікар сказав їй, що її спіткає та сама доля, що і її мати та бабусю. Вона розповідає: “Це дуже незвично для трьох поколінь сім’ї мати близнюків, і для нас це було повною несподіванкою, я б ніколи не повірила, якби ви сказали мені це рік тому.

 

Насправді я ходила до екстрасенса два роки тому, ще до того, як завагітніла, і вона сказала мені, що у мене будуть близнюки, і я просто подумала: “Так, добре”, бо насправді я не вірю у всі ці психічні речі. Коли я завагітніла, на сьомому тижні у мене почалася сильна ранкова нудота, тому мій лікар відправив мене на раннє обстеження. При скануванні вони виявили два серцебиття, і тоді я вперше дізналася, що у мене двійня. Ми всі від душі посміялися над цим – екстрасенс з самого початку мав рацію”.

 

Після сканування Уіттон вирушила прямо до своєї матері, щоб повідомити їй новину. Вона згадує: “Ми поїхали до моєї мами додому, не сказавши їй про близнюків, і показали знімки, і вона спочатку нічого не зрозуміла. Вона сказала: “О, у вас тут дві фотографії”, але ми просто подивилися на неї, і тут все встало на свої місця, вона не могла в це повірити. Усі сміялися, коли дізналися про це, хоча моя бабуся насправді була дуже схвильована”. Ітан, який важив 5 фунтів 5 унцій, і Ейлід, яка важила 6 фунтів 10 унцій, народилися в лікарні Найнуеллс в Данді.

 

 

Незважаючи на те, що вони вже розмістилися вдома, Уіттон визнає, що найближчим часом їм, можливо, доведеться шукати житло побільше, і вже змінила свою маленьку машину на більшу модель. Вона сказала: “Було чудово мати близнюків, тому що вони були просто неймовірними – вони так добре поводилися, я не можу в це повірити. Найбільше я чекаю сімейних свят, щоб ми могли зібратися разом, і насправді ми збираємось влаштувати велике святкування Різдва у Forbes of Kingennie, недалеко від Данді. Напередодні Різдва та різдвяної ночі нас буде 14 людей, і це просто тому, що ніхто з нас не має достатньо великих будинків, щоб вмістити стільки людей”.

Advertisements