Дівчинка зупиняє плач маленької сестрички, наспівуючи найсолодшу мелодію “Sunshine”

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Музика – один з найглибших і емоційних способів спілкування людей. Немає нічого більш милого та особистого, ніж співати пісню для когось. Це одна з причин, чому для нас це так багато означає. Нещодавно в неймовірно милому відео сестри Зої і Габбі нагадали нам про те, як приємно співати один одному.

 

Advertisements        

На відео Габбі зовсім маленька. Зої, її старша сестра, тримає її на руках. Як і всі маленькі діти, Габбі має схильність вередувати. Коли починаються кадри, вона починає нестримно плакати. Але, на щастя, її старша сестра твердо налаштована бути поруч з нею і допомагати втішати її. Зараз Габбі сама ще зовсім маленька. Вона не дуже добре співає. Насправді, вона плутає деякі слова в пісні, яку вибрала аби заспокоїти сестру. Але коли ця дитина починає виконувати серенаду для своєї маленької сестрички, ефект настає майже миттєво.

 

Габбі перестає плакати майже в ту ж секунду, як її старша сестра починає співати для неї. Це дуже заспокоює її: просто знати, що хтось поруч, любить її і чує, як вона плаче. Більш того, слова пісні теж мають особливе значення. Зої співає “You Are My Sunshine” своїй молодшій сестричці. Це чудовий спосіб сказати їй, як сильно вона її любить і що вона буде піклуватися про неї. Це одна з найпопулярніших пісень у світі, і вона завжди була однією з улюблених колискових.

 

Пісня You Are My Sunshine, написана трохи більше ста років тому, видавалася безліч разів. Як повідомляє Salon, в епоху Великої депресії пісня популяризувала сільську музику. Пізніше чоловік Джун Картер, Джонні Кеш, записав власну версію. Цю пісню виконували знову і знову. Вона грала в рекламних роликах, телевізійних шоу та фільмах. Однак важко уявити, що може бути краща версія, ніж та, яку Зої співає своїй молодшій сестрі.

 

 

Advertisements