Мама була благословенна четвернятами після втрати свого новонародженого сина․

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Втративши новонародженого сина, збентежена мати почувалася безпорадною. Її серце прагнуло знову завагітніти, але вона ще не підозрювала, що ось-ось має статися чотири дива! Майбутні батьки, Лорейн Кьюсак і Джонні Бірн, були у захваті. Після року спроб вони були безмежно раді, коли тест на вагітність Лорейн виявився позитивним. Вагітність протікала добре і вони дуже хотіли вже зустрітися зі своєю дитиною Діланом. Ірландська пара з Дубліна не мала жодних причин боятися наближення катастрофи. Через дев’ять годин після того, як вони привітали Ділана на цьому світі, їхній найбільший кошмар збувся. Коли батьки хлопчика дізналися про його трагічну загибель, вони майже не встигли з ним побути.

 

Advertisements        

 

Після прожитого горя Лоррейн і Джонні знову намагалися завагітніти. Несподівано через чотири місяці після смерті Ділана тест на вагітність показав, що вони знову зачали дитину. Лікарі були дуже обережні при спостереженні за вагітністю Лоррейн, оскільки Ділан помер. Вона пройшла раннє УЗД у вісім тижнів, і результати повністю змінили її життя. Те, що вона побачила на екрані апарату, збентежило її. Лорейн згадує: “Лікар сказав “Є кілька ударів серця”, а потім вона просунула сканер далі і сказа “Є четверте серцебиття”. Я була щиро здивована. Мені було важко у це повірити Четверо, четверо немовлят?”. Справжнім дивом стало те, що мати виношувала четвернят; шанси були майже один до 700 000. Пара була в захваті від новини. Двоє дітей мають спільний амніотичний міхур, і існує великий ризик. Мама також розуміла, що її дітинародиться передчасно, тому було багато хвилювань.

 

Оскільки 11 грудня 2020 року Лорейн мала досягти 32 тижнів вагітності, очікувалося, що немовлята будуть народжені через кесарів розтин. Але 4 грудня вона зробила УЗД, і тоді все змінилося. На 31 тижні та 2 днях вагітності диво-немовлята Натан, Купер, Ерін та Єва Бірн, народилися якраз на Різдво та знаходилися у відділенні інтенсивної терапії новонароджених у Кумбі. Четвернята були неймовірні, троє з них були абсолютно здорові. Незважаючи на те, що батькам було нелегко, вони були раді забрати їх додому та поповнити сім’ю Бірн. “Після того, як сталося щось таке сумне, сталося щось фантастичне”, — зауважила Лорейн. “Ці малята – наші сонячні промінчики”.

 

 

Вона додала, що це було “особливе Різдво та найкраще святкування в історії”. Подружжя почувається щасливим і не може дочекатися, коли їхні дивовижні діти виростуть. Доглядати за чотирма немовлятами було нелегко, але ця пара впоралася. Мати пояснює, що між “24 змінами пляшечок і принаймні 26 змінами підгузників на день”, вона нагадує собі, як їй пощастило. Вона обожнює своїх дітей і ніколи не проміняє їх ні на що на світі. Ми бажаємо подружжю прожити все життя у щасті та здоров’ї з їхніми безцінними дітьми після страждань, які вони пережили.

Advertisements