Через 5 років після роз лучення чоловік знову повернувся. Карина мовчки накрила стіл і вони сіли за вечерю. А після сталося те, чого ніхто не очікував

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Кілька років тому в родині Карини сталося горе: чоловік пішов до іншої – молодшої та забезпеченішої дівчини, залишивши дружину та трьох дітей ні з чим. А чому ні з чим? З однієї простої причини: він забрав із собою все, що вони з дружиною придбали за весь час спільного життя. Він довів, що все було куплено за його гроші і все відібрав, залишивши сім’ю у пустих чотирьох стінах.

Карина не стала істерити, лише пообіцяла сама собі, що через 5 років вона житиме краще, ніж жила із чоловіком. Так і сталося: після закінчення терміну блудний чоловік повернувся додому. Він виглядав нещасним, старішим раніше часу. Карина просто запросила чоловіка до будинку, не сказавши жодного слова. Вона поклала йому кілька котлет із гарніром, і вони вдвох сіли вечеряти.

Advertisements        

Діти займалися своїми справами: хто вчився, хто грав… вони ж півжиття цієї людини не бачили, так що їм було без різниці, хто там до них прийшов. Колишнє подружжя повечеряло. За столом чоловік поскаржився на свою другу дружину, яка залишила його на вулиці ні з чим, а Каріна слухала і ніяк навіть особливо не реагувала. Доївши, вона попросила kолишнього чоловіка піти. Він вийшов із дому з чітким розумінням того, що більше не повернеться туди, адже обравши матеріальні блага, він втратив найголовніше – сім’ю.

Advertisements