Супер-тато придумав свій власний посібник по трійні після того, як його дружина народила трьох двио-дівчаток․

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

34-річний Алекс Льюїс з Ессекса був вражений, коли дізнався, що його 32-річна дружина Шарлотта чекає на трьох дітей. Пара намагалася завагітніти протягом трьох років і витратила 8000 фунтів стерлінгів на лікування в надії здійснити свою мрію. Незважаючи на те, що вони очікували трійню, лікарі попередили їх, що не всі вони можуть вижити. Шарлотті та Алексу запропонували відмовитися від двох своїх дочок, щоб дати найздоровішій з них кращі шанси на виживання, але вони відмовилися.

 

Advertisements        

6 квітня на світ з’явилися однояйцеві близнюки Аннабелла Роуз і Флоренс Вайолет, а також їхня сестра Лотті Блюбелл. Аннабелла Роуз важила 3 фунти 5 унцій, Флоренс Вайолет – 4 фунти 7 унцій, а Лотті Блюбелл – 2 фунти 14 унцій, і через три тижні їх усіх відпустили додому. Алекс вирішив створити “посібник для тата, як жити з трійнями” вісім тижнів тому, і з моменту створення своєї сторінки в Instagram у нього зараз понад 14 000 підписників. У його посібнику, який представлений у вигляді серії знімків, показані злети і падіння в житті трійнят, але, найголовніше, те, як багатодітні батьки все ще можуть гуляти і отримувати задоволення.

 

 

“З тих пір, як у нас народилася трійня, наше життя перетворилося на військову операцію”, – сказав Алекс, батько чотирьох дітей. “Кожні чотири години ми повинні годувати і переодягати всіх трьох. Це вимагає великих зусиль, але я б ні на що це не проміняв. Ми розуміємо, як нам пощастило мати трьох здорових дочок”. “Після народження трійнят я створив сторінку в Instagram, присвячену нашому спільному життю, і всього за кілька тижнів у мене було понад 14 000 підписників. Публікуючи наші сімейні фотографії щодня, я сподіваюся створити керівництво для тата трійнят”, – додав він.

 

Алекс каже, що вони все ще встигають щотижня пити каву у Costa, ходити на пляж, робити покупки, вечеряти всією сім’єю і навіть їздити на велосипеді по центральних парках. Було дивно показати іншим батькам, що наявність кількох дітей не означає, що ви повинні сидіти вдома, і що поїздки на природу можливі. “Я був такий шокований, коли всі вони народилися”, – сказав Алекс. “Це коштувало декількох тижнів занепокоєння. Ми ніколи не думали, що нам так пощастить мати трьох дітей. Я відразу ж продав наш автомобіль, щоб замінити його на шестимісний, і ми подбали про те, щоб для них було достатньо місця. У нас лише три спальні, тож коли трійня підросте, нам доведеться переїхати.”

 

 

Алекс, який працює у відділі облікових записів, стверджує, що більше не має ні хвилини спокою. Він сказав: “Я буду публікувати фотографії, на яких я просто насолоджуюся морозивом або гуляю з собакою, поки дівчата сплять. Важливо показувати людям злети і падіння. Народження трійні – це важкий процес, і Шарлотта не має часу робити що-небудь протягом дня. Тож коли я повертаюся додому з роботи, ми можемо помінятися місцями, щоб у неї було трохи часу для себе”. Алекс і Шарлотта не відкладають на майбутнє народження дітей і навіть планують завести ще одного. Алекс сподівається продовжувати щодня оновлювати свої сторінки в соціальних мережах, щоб продовжувати документувати життя своїх трійнят.

 

Він сказав: “Це так просто зробити, і я вже дав стільки порад людям. Нам пощастило, що у нас було так багато друзів і родичів, які підтримували нас, віддаючи старий одяг або стільчики для годування, що значно допомогло знизити витрати З тих пір, як у нас народилася трійня, наш щотижневий рахунок за покупки різко зріс, але він не такий великий, як багато хто міг би подумати. Ми витрачаємо 50 фунтів стерлінгів на молоко, 30 фунтів – на підгузники, а оскільки у всіх дівчаток коліки, ми витрачаємо ще 50 фунтів на тиждень на водичку Gripe ліки Colief для них”.

Advertisements