Три сестрички народилися за дев’ять місяців, але вони не трійнята.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Через кілька тижнів після народження Кари мати знову завагітніла і передчасно народила двох дівчаток, двійнят. Вони сестри, і всім по чотири роки, але, що примітно, ці три маленькі дівчинки не трійняти. Старшій, Карі, було лише дев’ять місяців, коли вона стала старшою сестрою для близнюків Лаури та Дженни. Її мати, 40-річна Тесса Сінгх, знову завагітніла протягом 12 тижнів після її народження, і близнюки народилися передчасно на 28 тижні. Це означає, що протягом трьох місяців кожного року всі сестри є однолітками. Місіс Сінгх сказала:

 

Advertisements        

 

«Люди не можуть повірити, коли я кажу їм, що всі дівчата одного віку, але вони не трійнята. Я не можу повірити, що я народила трьох дівчаток лише за дев’ять місяців. У мене, звичайно, була купа справ». У місіс Сінгх, вчительки, та її чоловіка-перукаря 39-річного Дейні, народилася перша донька Кара в липні 2008 року. Вони почали намагатися народити ще одну дитину через три місяці. Місіс Сінгх сказала: «Ми хотіли народжувати дітей з невеликою різницею у віці, тому ми подумали, що коли Карі виповнилося три місяці, ми повинні почати пробувати, оскільки ми не знали, скільки часу це займе.

 

Якщо для вагітності знадобиться рік або близько того, то ми хотіли почати спроби негайно. Я фактично завагітніла, коли ми почали пробувати вперше, і це було невеликим сюрпризом». Пару, яка живе в Чорлтоні, Манчестер, чекав ще один сюрприз, коли місіс Сінгх пішла на 12-тижневе сканування, і сонографіст сказав їй, що вона чекає близнюків. Вона сказала: «Я не могла повірити в те, що чую. Я була у повному шоці. У мене була набагато важча ранкова нудота під час цієї вагітності, але я ніколи не уявляла, що можу виносити двійню. З обох боків наших сімей немає близнюків.

 

Після того, як я дізнався, мені запропонували консультацію в лікарні. Мені здається, вони вважали, що троє немовлят менше ніж за дев’ять місяців — це занадто багато. Ми обговорили це і вирішили, що це складно, але якщо ми організовані, то зможемо впоратися». Але в квітні 2009 року, коли місіс Сінгх була на 27 тижні вагітності, у неї почалися передчасні пологи. Вона сказала: «Це було так страшно, що діти мали народитися на такому ранньому етапі. Ми навіть не знали, чи виживуть вони. Ми справді думали, що втратимо їх». Лікарям Royal Oldham Infirmary вдалося утримувати перейми протягом тижня. Потім народилися близнюки, кожна з яких важила лише 2 фунти. Дівчат перевели до лікарні Святої Марії в Манчестері. Дженна пережила два крововиливи в мозок, дірку в серці та колапс легенів.

 

Місіс Сінгх сказала: «Це був жахливий час для нас, коли народилися близнюки. Вони були такими маленькими і погано розвинутими. У якийсь момент ми попрощалися з Дженною, але на диво їй вдалося боротися далі». У Дженни діагностували церебральний параліч, і лікарі попередили місіс Сінгх, що вона може ніколи не ходити. Але вона довела, що лікарі помилялися, що місіс Сінгх приписує близьким стосункам з сестрами. Вона сказала: «У них такий міцний зв’язок. Карі було лише дев’ять місяців, коли близнюки народилися, тож вона ніколи не знала життя без них. Ніби вони трійнята. Вони ніколи не розлучаються одна з одною. З близнюками у неї такий же міцний зв’язок, як і між ними. Вони завжди хочуть спати всі разом в одному ліжку. Дженні дуже допомагали її сестри. Це дало їй мету та стимул йти в ногу з ними, що надзвичайно допомогло їй». Вона додала: «Можливо, для мене було шоком народити трьох дітей за дев’ять місяців, але я б не замінила це ні на що».

Advertisements