Одягати одну життєрадісну дитину-непросте завдання, а чотирьох? З ними може бути весело. Батьки цих милашок доводять це.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Супермами – це не плід літературної уяви, і вони зазвичай не з’являються на афішах кращих кінотеатрів. Однак супермами існують, і коли вони виходять на світло, світ виявляється не готовий до того, які вони сильні разом. Супермама з Канади – остання героїня, яка увірвалася в Інтернет і надихнула мільйони людей, через кілька днів після того, як вона опублікувала на своїй сторінці в Facebook відео, в якому вона продемонструвала свої надздібності, примудрившись одягнути чотирьох активних немовлят одночасно.

 

Advertisements        

 

Її звуть Коррі-Лінн Уайт, вона з Онтайро, а у відео знімаються Емілі, 2 роки, Олівія, Джексон і Леві, 8 місяців. Трійнята з’явилися в житті Коррі-Лінн і Дена Гібсона, здивувавши власних батьків, які навіть уявити собі не могли, що за такий короткий час сім’я з трьох осіб перетвориться на сім’ю з шести осіб.

 

Народження трьох дітей – непросте завдання, але якщо ми додамо до цього коктейлю ще одну дворічну дівчинку, то настане хаос. Незважаючи на це, ми бачимо, як щаслива мати не втрачає посмішки на обличчі, що зафіксовано у відео, яке так сподобалось і надихнуло мільйони батьків та інших користувачів Facebook і за кілька днів набрало понад 43 мільйони переглядів. Дивіться відео тут!

 

Нелегко одягати всіх чотирьох одночасно. Однак молода мама знайшла найефективніший спосіб досягти цього і вирішила поділитися своєю порадою у відео на сторінці Baby Gang у Facebook. Мета її відео? Це показує, що, навіть якщо бути матір’ю великого сімейства складно, немає нічого неможливого.

 

 

На відео Коррі-Лінн вкладає своїх чотирьох дітей на ліжко, щоб одягнути їх. Однак це буде не так просто, як здається! Дійсно, її чотири маленькі біляві головки не зможуть всидіти на місці, і поки вона буде одягати одну з них, їй доведеться доглядати за трьома іншими, щоб вони не наробили галасу.

 

Після декількох хвилин зусиль молода мама лягає на ліжко з посмішкою на обличчі. В інтерв’ю газеті ABC News Коррі-Лінн Уайт зізналася, що для того, щоб їй було весело зі своїми дітьми, потрібно багато роботи: «Важко знайти правильний баланс між потребами восьмимісячних немовлят і дворічної дитини», – розповіла вона газеті.

Advertisements