Повернувшись на батьківщину після 20 років заробітків за кордоном, я була приголомшена поведінкою свого чоловіка. Через тиждень я подала на розлучення і почала жити для себе.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Після 20 років напруженої роботи в Італії, що залишило глибокі зморшки на моєму обличчі, я нарешті повернулася додому. Всі ці роки я провела, заощаджуючи та відкладаючи кожну копійку, щоб відправити все додому, відмовляючи собі навіть у найменших задоволеннях на кшталт морозива. На мої жертви було збудовано великий двоповерховий будинок, а дітям надано квартири та машини. Мій чоловік, Микита, був дрібним чиновником у міській раді, насолоджуючись своїм маленьким кабінетом та “зв’язками”, які, як він хвалився, якось принесуть нам велику користь.

 

Advertisements        

Після повернення я вважала, що повернулася додому назавжди, і можу вже спокійно насолоджуватися плодами своєї праці. Однак я приїхала якраз до пікніка, який запланував Микита, але на якому я мала все приготувати, поки він розважатиме гостей. Виснажена поїздкою, я все одно бігала, готувала та подавала на стіл. Гості – ровесники мого чоловіка зі значно молодшими супутницями – хвалили будинок і їжу, вважаючи, що я лише домробітниця, і хвалили Микиту за те, що в нього є дружина, яка фінансує такий вражаючий спосіб життя.

 

Принижена і проігнорована, я зрозуміла, що Микита ніколи не цінував мої жертви і наше спільне життя так, як воно того заслуговувало. Після того, як гості пішли, наша конфронтація відкрила болісну правду наших стосунків. Очікування Микити та його зневага до моїх почуттів привели мене до усвідомлення того, що нашому шлюбу прийшов кінець. Через тиждень ми розлучилися, і, незважаючи на “зв’язки” Микити, я знайшла хорошого адвоката і домоглася того, щоб зберегти все, що заробила. Зараз, живучи на свої кошти, я насолоджуюся своєю незалежністю: проводжу час із дітьми, доглядаю онуків, дивлюся серіали і, що найголовніше, їм морозиво, коли захочу!

Advertisements