Моя дружина безкорисливо доглядала свою бабусю, а коли було оголошено заповіт, родичі остаточно відвернулися від нас.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Ми з моєю дружиною Оленою були разом уже три роки, і відкладали народження дітей доти, доки не придбаємо власного будинку. Обидва ми були зі скромних сімей, не отримували жодної фінансової допомоги від своїх батьків, навіть весілля фінансували самі. З огляду на нашу гарну роботу ми розглядали можливість незабаром взяти кредит на купівлю житла.

 

Advertisements        

Наші стосунки із родичами були не дуже. Батьки Олени, зокрема, виявилися непростими людьми, постійно наголошуючи на її боргах перед ними. Проте, Олена зі шкіри геть лізла, щоб допомогти їм, у тому числі доглядала свою бабусю Катерину, яку інші обходили стороною. Після того, як бабуся вирішила залишити свою квартиру доньці, а не батькові Олени, вони розірвали з нею стосунки. Олена продовжувала підтримувати її, особливо коли та тяжко захворіла, тоді як інші родичі остаточно віддалилися.

 

Після її відходу на той світ ми дізналися, що Катерина за кілька місяців до цього переглянула свій заповіт, залишивши все Олені. Це відкриття викликало звинувачення з боку родичів Олени, які стверджували, що всі ці роки вона маніпулювала старою. Мати Олени навіть зажадала свою спадщину, але Олена, на щастя, залишалася твердою і рішучою. В результаті ми назавжди розірвали стосунки з родичами Олени і тепер готуємося переїхати до успадкованої квартири, остаточно віддалившись від тих, хто вирішив суворо судити нас.

Advertisements