Коли Син З’явився До Мене З Ваrітною Нареченою, Я Прийняла Їх Дуже Тепло. Але Після Народження Дитини Я Дізналася Про Щось Неймовірне

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Коли мій син Денис поїхав працювати в інше місто, я не встала на його шляху. Він був молодий і заслуговував на те, щоб знайти для себе найкраще місце. Я одинока мати, виростила Дениса одна, і він став гарною людиною – єдиним членом моєї родини. Спочатку він дзвонив мені щодня, розповідаючи про свою нову роботу та команду, але згодом став більш стриманим та потайливим.

 

Advertisements        

Якось він з’явився на порозі мого будинку з гарною молодою жінкою на ім’я Аня. Вони вирішили побратися, хоча обидва були дуже молоді. Денис пояснив, що вони чекають на дитину, і я їх підтримала, горда тим, що мій син не боїться відповідальності. Денис та Аня зняли квартиру недалеко від мене, тому я стала нянею для їхнього сина Михайла. Було радісно бачити кохання та порядок у їх сім’ї.

 

Але одного разу я зустрілася з Тамарою, матір’ю однокласника Дениса, яка розповіла мені, що Михайло не був біологічним сином Дениса. Я була приголомшена, але Денис підтвердив це і пояснив, що все одно любить Михайла і не хоче більше порушувати цю тему. Незважаючи на новину, я любила та ставилася до Михайла як до рідного онука. А ще більше пишалася своїм сином за його зрілість і відповідальність.

Advertisements