Василиса працювала в галасливому місці, і після роботи їй хотілося лише тиші та спокою. Але розмови та скарги свекрухи не давали їй спокою.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Василиса, 28-річна жінка, спіймала себе на думці, що їй набридли постійні розмови та скарги свекрухи. Після двох років шлюбу вони з чоловіком вирішили переїхати до його батьків, щоб заощадити на іпотеці, що викликало постійні сварки та тертя зі свекрухою. Свекруха, Ірина Сергіївна, з недавніх часів уже пенсіонерка, виявилася позбавленою спілкування, у неї не було ні друзів, ні хобі, щоби заповнити свій час. Сусіди уникали її, нудьгуючи від її нескінченних розмов. Її син, чоловік Василіси, хотів, щоб удома було тихо та спокійно, і тому Василина стала її постійним слухачем . Василиса, яка працює менеджером, жадала тиші після довгого дня спілкування з клієнтами.

 

Advertisements        

Однак Ірина була невтомна і завжди чекала, коли Василина почне розповідати про те, як провела день, щоб вона знайшла, до чого причепитися та розпочати свій монолог. Незважаючи на явну незацікавленість Василиси в дрібницях повсякденного життя свекрухи, таких як сусід, що курить, або непристойний вигляд дівчини, яка живе в будинку навпроти, Ірину було не переконати. Змучена, Василиса часто вдавалася до удаваного сну, щоб уникнути цих стомлюючих розмов. Ситуація загострилася, коли Ірина, зрозумівши, що її уникають, поскаржилася синові, критикуючи його дружину за нетовариство та невдячність.

 

Через стрес Василина знову почала мріяти про власну квартиру, незважаючи на фінансові витрати від такого переїзду. Незважаючи на напругу, Василіса щодня намагалася помічати лише позитивні сторони свого життя зі свекрухою. Ірина взяла на себе більшу частину домашніх обов’язків і допомагала подружжю матеріально. Чоловік Василиси не бачив проблеми в гіпертовариській матері, зосередившись на економії, яку вони робили. Проте ситуація знову різко змінилася, коли Ірина почала пропонувати синові переглянути їхню ідею про іпотеку і в цілому придатність Василиси як дружини, що призвело до подальшого загострення відносин подружжя. Саме тоді Василина вперше задумалася про розлучення, але вона вирішила дати їхньому шлюбу ще один шанс; хто знає, може її чоловік ще міг відкрити очі і поглянути на ситуацію, як воно є.

Advertisements