Олег ніяк не розумів, чим незадоволена його дружина і що вона хоче насправді, поки дружина сама не вирішила зізнатися у своєму бажанні.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Олег займався ремонтом пилососу, коли до кімнати зайшла його дружина Ніна. Вона сіла на диван і ні з того ні з сього запитала, чи він любить її. Здивований і трохи збентежений, Олег запевнив її у своєму коханні. Однак Ніна стверджувала, що він не любить її по-справжньому. Олег розгублено відклав інструменти і спробував з’ясувати, в чому справа. Він запитав, чи не потрібен їй новий пилосос чи, можливо, пральна машина, але вона відкинула обидві пропозиції.

 

Advertisements        

Тоді він спитав, чи не потрібні їй квитки у кіно, але вона нагадала йому, що не любить кіно. Олег здивовано попросив Ніну сказати конкретно, чого вона хоче . Коли вона сказала, що хоче квіти, він нагадав, як подарував їй букет тиждень тому, але вона невдоволена. Тоді жінка сказала, що замість квітів хоче фен. Упродовж розмови Ніна заговорила про подарунки, які її подруги отримують від своїх чоловіків, чим ще більше заплутала Олега. У відповідь на її прохання, що постійно змінюються, Олег запропонував їй золоті прикраси, путівку в санаторій і навіть абонемент в салон краси, чому Ніна спочатку зраділа, але потім відмовилася, пояснюючи це різними причинами.

 

Зрештою, відкинувши всі пропозиції, Ніна зізналася, що хоче дитину, на що Олег із радістю погодився. Через тиждень пара вирушила у подорож до батьків Ніни – насолоджуватися такими простими задоволеннями, як збирання грибів та катання на човні. Через місяць вони дізналися, що чекають на дитину, а через вісім місяців у них народилася донька Любочка. Після пологів Ніна зрозуміла, що все, чого вона хоче – це люблячий чоловік та дитина. Олег був дуже радий цьому і зустрів Ніну у пологовому будинку з букетом троянд, золотою каблучкою та абонементом у спа-салон, висловивши готовність наглядати за їхньою дочкою, доки Ніна відпочиває. Цей простий і гарний жест підтвердив віру Ніни в те, що у світі немає кращого чоловіка, ніж Олег.

Advertisements