Коли Таня потяглася за останньою упаковкою пельменів, її випередив чоловік. У результаті ця пачка пельменів змінила життя обох.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Таня, бухгалтер, одного вечора змушена була затриматися на роботі, переживаючи за свого восьмирічного сина Андрія, який залишився вдома сам. Повернувшись додому, вона полегшено дізналася, що поки її не було, Андрія відвідала добра сусідка. Таня пішла до найближчого магазину, щоб купити продукти, адже її непокоїло, що вдома може не бути їжі, особливо на ранок.

 

Advertisements        

Вона кинулася до відділу заморожених продуктів і знайшла останню упаковку пельменів, які вона завжди купує. Але інший покупець, чоловік, теж потягнувся за тією ж упаковкою пельменів . Чоловік стверджував, що йому пельмені потрібні більше, тому що він самотній чоловік і погано готує, а Тані вони потрібні менше, тому що вона, жінка, точно зможе щось приготувати. Зрештою, Таня поступилася, залишила пельмені чоловікові та пішла. Чоловік, якого звали Ігор, не міг забути про Таню і в наступні дні кілька разів повертався до тієї ж крамниці, сподіваючись побачити її знову. Після кількох днів пошуків Ігор нарешті побачив Таню, і вони розмовляли.

 

Таня не наважувалася розпочати стосунки, але Ігор був наполегливий і зрештою підкорив Таню та її сина. Вони не стали влаштовувати пишне весілля, проте відсвяткували першу річницю весілля пельменями – продуктом, який їх об’єднав. Під час святкування Ігор зізнався, що сумує за дочкою, а через рік він зміг домогтися того, щоб частіше бачитися з дочкою Катею, яка незабаром подарує йому онуків. У результаті Таня та Ігор здобули щастя разом і створили сім’ю, що любить, де Андрія прийняв Ігоря як рідного батька. З того часу вони щороку святкували своє кохання пельменями, які їх об’єднало.

Advertisements