Моя мама у свої 60 років вирішила уявити себе молодою і заявила, що виходить заміж. У мене щелепа повисла.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Нещодавно моя мати вразила мене, кинувши виклик усім очікуванням від жінки у віці шістдесяти років. Мій батько помер менше року тому, проте вона вже встигла знайти собі нового партнера. Спочатку я запросила її жити з нами, щоб вона не була сама. Мій чоловік Дмитро любив її і навіть допоміг перевезти її речі.

 

Advertisements        

Протягом трьох місяців вона була корисною, допомагала з дітьми та звільняла час для мене та чоловіка. Але потім вона почала відвідувати збори для самотніх людей похилого віку, стверджуючи, що їй необхідне спілкування. Я неохоче погодилася, думаючи, що це буде швидкоплинний інтерес. На мій подив, вона з завзяттям поринула в ці зустрічі, відсунувши свої обов’язки на другий план. Мій стан тільки погіршився, коли вона сказала мені, що планує знову вийти заміж .

 

Я була вражена і запитала її про потенційну ганьбу. Замість відповіді вона зібрала свої речі та покинула наш будинок. З того часу ми не розмовляли. Ходять чутки, що вони вже подали заяву до РАГСу. Я обурена: мені здається, що моя мати віддала перевагу цій людині своїй сім’ї. Однак мій чоловік лає мене, говорячи, що я не підтримую її щастя. Як би там не було, я не можу зрозуміти, як добра мати і бабуся могла так вчинити…

Advertisements