У самий розпал дня народ ження Миші раптом з’явилася його kоханка, з усмішкою вручила йому подарунок і пішла. Відкривши коробку Мишко застиг на місці.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Таня добре підготувалася до дня народ ження свого чоловіка. Надвечір мали прийти гості. Салати вже лежали у холодильнику, м’ясо було готове. Рівно у призначену годину прибули гості. Стіл уже був накритий, все було готове. У розпал свята у двері постукали. Михайло пішов відчиняти двері. -Чого прийшла? – буркнув Мишко. Юлія хитро посміхнулася.

-Я просто подарунок принесла. -Віддай і йди. Мишко роз лучився з kоханкою і не хотів її більше бачити. Він одразу повернувся до гостей. -Що це у тебе? -Подарунок від сусіда. Дружина здивовано подивилася на нього. -Відкривай давай! – Вимагав зі сміхом брат. – У нас є така сімейна традиція! Всі інші підхопили ідею і стали просити у Мишка відкрити коробку.

Advertisements        

Коли він це зробив, всі приголомшено завмерли. Усередині виявилася мереживна жіноча білизна. -А Твій сусід жартівник, – видавив із себе брат. Таня вийшла з кімнати. Мишко взяв у руки листа. “З Днем народ ження милий! Хочу цього дня порадувати тебе новиною про те, що в нас скоро буде малюк». Свято було безнадійно зіпсоване. Дружина після цієї події пішла від нього, а Мишко не знав, що робити. З Юлією він не бачив спільного майбутнього.

Advertisements