Оксана була вдома, коли у двері подзвонили. Перед нею стояла молода жінка, котра представилася kоханкою чоловіка.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Першого квітня, в день, який славиться сміхом та розіграшами, в Оксани видався вихідний. Її чоловік був на роботі, і вона вирішила зробити прибирання у будинку, перш ніж придумати для нього кумедний розіграш. Їй було смішно уявляти його спантеличений вираз обличчя. До полудня вона прибрала весь будинок і все розклала по місцях, але жодних ідей для розіграшу їй на думку не спадало. Оксані треба було бути обережною: її чоловік був трохи ревнивий, тому розіграш з фальшивим коханцем був виключений.

 

Advertisements        

Вони також не мали дітей, тому і фальшиве оголошення про вагітність було б не доречне. Поки Оксана розмірковувала над своїми варіантами, у двері подзвонили. Відчинивши двері, вона побачила молоду жінку, яку не впізнала. Жінка представилася коханкою чоловіка Оксани та попросила Оксану відпустити чоловіка. Жінка сказала, мовляв, той більше не любить Оксану і залишається з нею тільки з жалю. Оксана спочатку подумала, що це розіграш її чоловіка, але жінка наполягала, що каже правду. Коли Оксана вказала на невідповідності її розповіді, жінка, здавалося, здивувалася. Потім вона дістала свій телефон і показала Оксані низку фотографій та відео, на яких її чоловік був зображений із цією жінкою. Дати збігалися з його відрядженнями та іншими вилазками.

 

Жінка навіть показала Оксані їхні повідомлення романтичного характеру. Оксана була приголомшена і попросила жінку присісти, доки вона приготує чай. Зрештою, вона ухвалила рішення. Вона сказала незнайомці, що та може забрати її чоловіка, і вони разом почали збирати його речі. Коли чоловік Оксани повернувся додому, він знайшов свої речі зібраними на ганку. Оксана розлучилася з ним, пояснивши ситуацію. Він втратив мову, коли побачив свою коханку. Оксана попросила його віддати ключі від будинку та машини і навіть сказала, що вже викликала для нього таксі. Жінка була приголомшена, коли зрозуміла, що будинок та шикарна машина належать Оксані, а не її коханцю. Вона залишилася в повному невіданні і навіть пошкодувала про свій вчинок, адже по суті все, що вона отримала – невірного, безпринципного чоловіка.

Advertisements