Ганна завжди любила звалити свої nроблеми на плечі інших людей. Але якось життя як слід покарало її.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Якось рано-вранці у вихідний день Ганна, наполеглива жінка, яка вміє нав’язувати свої потреби іншим, зателефонувала своєму братові Андрію та його дружині Тані. Вона повідомила їм, що разом із онукою Марійкою приїде у гості на тиждень. Андрій та Таня здивувалися, але погодилися прийняти їх у себе. Через тиждень Ганна та Марійка приїхали до будинку подружжя з величезними валізами. Ганна пояснила, що Марійка вступає до університету неподалік і житиме у них. Андрій і Таня, обидва працьовиті люди, були приголомшені .

 

Advertisements        

У подружжя були свої сумніви щодо Марійки, яка здавалася їм далеко не такою скромною та зразковою студенткою, якою її представляла Ганна. Із самого початку Ганна стала висувати вимоги щодо дієтичних уподобань Марійки та наполягати на тому, щоб Таня щодня готувала свіжу їжу. Таня, не витримавши, відповіла, що Ганна може сама готувати для внучки, бо вони з Андрієм зайняті роботою. На це Ганна заперечила, що Марійку, коли вона повернеться додому, не можна залишати напризволяще. Таня стояла на своєму і порадила Ганні знайти для Марійки гуртожиток. У результаті Ганна звинуватила Таню в тому, що вона зруйнувала їхню родину, і в пориві гніву розповіла про інцидент двадцятирічної давності, який мав привести до розлучення Андрія та Тані.

 

На дні народження Ганни п’яна жінка хибно заявила, що переспала з Андрієм. Ганна прагнула загострити ситуацію, сподіваючись вбити клин між Андрієм та Танею та отримати право проживання у будинку Андрія. Напруга ослабла, коли заява Марійки на вступ до університету була відхилена через недостатню успішність, що суперечило черговим заявам Ганни про те, що вона відмінниця. Коли Ганна попросила Андрія профінансувати навчання Марійки на платному відділенні, він відмовився. Наступного ранку Ганна та Марійка поїхали в засмучених почуттях. Таня та Андрій повернулися до мирного життя, визнавши, що у кожній родині є така ”Ганна” – маніпулятор, який намагається вирішити свої проблеми за рахунок інших.

Advertisements