Ніхто не розумів як так склалося, що свекруха дімробітниця в квартирі свого сина, правда була дуже гіркою

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Мія і Саша не могли дочекатися завершення будівництва їх нового будинку. Мія постійно говорила чоловікові переїхати, незважаючи на незавершеність ремонту. Одного разу вони були в недобудованому будинку, і Мія вирішувала, де хоче поставити вимикачі і розетки. Свекруха теж була там і грала з дітьми. Під час розмови свекруха сказала, що залишиться на ніч, Мія подумала, що це нормально, гості ж іноді будуть. Тепер у них не квартира, а цілий будинок: – Тут вам буде зручно, – сказала Мія. – Так, нормальна кімната, але освітлення мало, я хочу світлу кімнату, он ту, – не соромлячись відповіла свекруха. – Ця кімната буде дитячою, але давайте не будемо поспішати, – сказала ошелешена Мія.

Після цієї захоплюючої розмови Мія дізналася ще й про те, що свекруха хоче жити з ними після добудови. Про це вже повідомила Саші. Мія здивовано запитала, чому ж вона не хоче жити в своїй квартирі, у неї ж хороші умови. – Розумієш, мені теж хочеться жити в заміському будинку, проводити час з онуками і з сином, а ще я буду вашою дімробітницею. Бідна Мія розгубилася, не знала навіть, що сказати. Вона вирішила не продовжувати розмову зі свекрухою. Пішла поговорити з чоловіком. Саша, звичайно ж, знав про це, але історія з дімробітницею була новиною.

Advertisements        

– Тобто ти після роботи прийдеш і все буде прибрано, приготовлено і діти ситі, а натомість що? Гроші? ,- запитав Саша. -Ні. Сказала просто хоче з нами жити і все, – відповіла Мія. – Вирішуй сама, вона моя мама, але можу їй відмовити, але зрозумій, що у вас будуть kонфлікти щодо будинку, затишку і порядку. Рішення за тобою. Потім не буду втручатися, – попередив Саша. Мія зрозуміла, що сподіватися на підтримку чоловіка не може. Вона почала замислюватися. Може і справді свекруха доnоможе? Вона ж краще розбирається в деяких речах. З іншого боку, у неї ж були плани щодо тусовок, караоке, посиденьок з друзями. Особистого простору в кінці кінців. На цьому Мія вирішила перестати думати про заяву свекрухи, тому що до закінчення ремонту залишалося ще багато часу.

Advertisements