Таня та Ігор збиралися розпочати ремонт, коли зателефонували знайомі та напросилися у гості. Тут подружжя вигадали геніальний план.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Протягом тривалого часу Таня та Ігор розробляли план ремонту свого заміського будинку, який дістався їм у спадок від бабусі Тані. Шумне міське життя не влаштовувало Ігоря, тому вони вирішили переїхати, тим більше, що свого житла в місті вони не мали. Через рік після переїзду подружжя вирішило облаштувати будинок, встановивши у ньому сучасні зручності, провести газ та воду. Вони придбали все необхідне і були готові приступити до косметичного ремонту рано-вранці.

 

Advertisements        

Проте минулої п’ятниці пролунав несподіваний дзвінок від Олени – дружини знайомого Ігоря, Миколи. Вони повідомили, що збираються приїхати до них на відпочинок , оскільки дуже люблять шашлики та свіже повітря. Вони вже тричі приїжджали до них протягом року і планували залишитися на час ремонту квартири, який міг зайняти кілька тижнів і більше. Таня швидко зважила наслідки прийому таких гостей. Ті любили веселощі та вечірки, що не відповідало ні її смаку, ні смаку Ігоря. Не кажучи вже про те, як це позначиться на їхніх власних планах ремонту та роботи Ігоря. Незважаючи на її спроби пояснити, що вони збираються розпочати ремонт, Олена виявилася незворушною і підтвердила їхній приїзд за три години.

 

Коли Ігор прийшов із роботи, Таня розповіла йому про розмову з Оленою. Вирішивши відлякати непроханих гостей, вони того ж дня розпочали ремонт, почавши з веранди. Коли Микола та Олена з’явилися, то з подивом помітили Таню та Ігоря, вимазаними фарбою. Незважаючи на своє бажання, вони були змушені визнати, що залишатися там під час ремонту неможливо. Їхня пропозиція приготувати шашлик була відкинута через відсутність дров, а від пропозиції випити чаю вони відмовилися. Несподівані гості, нарешті, поїхали, залишивши Таню та Ігоря з полегшенням та вільними для продовження ремонту. Їм вдалося не тільки відмовити непроханих гостей, але й почати фарбування веранди. До вечора ремонт був у розпалі, і вони з нетерпінням чекали наступного дня, щоб продовжити роботу.

Advertisements