Однокурсник попросила Катю вдавати, що вона його дівчина, щоб він зміг отримати від батька в подарунок машину. Ось чим закінчився цей цирк.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Катя підійшла до будівлі інституту з величезним хвилюванням і занепокоєнням, адже її чекала зустріч із незнайомими студентами. Вона глибоко вдихнула і ввійшла усередину, намагаючись зберігати спокій. Піднімаючись сходами, вона спіткнулася, але її спіймав за руку однокурсник на ім’я Микола. Це започаткувало їхню дружбу.

 

Advertisements        

Протягом усього навчання Катя була вдячна Миколі за його підтримку та знання. Незважаючи на те, що Микола часто пропускав лекції, він, здавалося, все розумів у матеріалі та допомагав Каті з навчанням. Вони проводили час разом, обговорюючи своє особисте життя та інтереси, і згодом їхня дружба стала ще міцнішою. У цей період Катя закохалася в іншого студента, Андрія, і вже планувала їхнє спільне майбутнє. Однак, коли вона викрила його у зраді, то порвала з ним і віддалилася від чоловіків взагалі.

 

Микола був поруч із нею, втішаючи та підтримуючи протягом тривалого часу. Якось Микола запропонував Каті прикинутися парою, щоб він міг отримати у подарунок від батька машину. Хоча Катя спочатку вагалася, зрештою вона погодилася, і вони почали грати цю роль. Відвідуючи різні сімейні заходи, вони зблизилися і зрозуміли, що їхні почуття змінилися один до одного. Коли Микола запросив Катю на офіційне побачення, вона погодилася, і їхні стосунки почали розвиватися з приголомшливою швидкістю. Через п’ять місяців вони одружилися, здивувавши всіх, хто вважав їх просто друзями. Батько Миколи, як і обіцяв, допоміг йому купити машину, і вони стали найщасливішими людьми на світі.

Advertisements