Ігор ретельно підготував план втечі зі свого будинку. Але такого повороту речей він зовсім не очікував.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Якось уночі Ігор не збирався спати. Він планував свою втечу з дому. Він приготував дві валізи, наповнені речами, і зберігав їх у коморі, чекаючи завантаження у таксі, яке він викличе, як тільки покине будинок. Щоб не викликати підозри дружини, Ігор сказав, що у старих валізах зберігаються непотрібні журнали та газети. Ігорю вдалося переконати дружину Люду у своїх невинних намірах. У ніч запланованої втечі Ігор сидів на кухні з ноутбуком, вдаючи, що зайнятий.

 

Advertisements        

Він запевнив Люду, що ляже до неї в ліжко, щойно закінчить роботу. Після того, як Люда заснула, Ігор тихо взяв валізи з комори, одягнувся і вийшов із квартири. Вийшовши із ліфта, Ігор зрозумів, що забув телефон на кухні. Повернувшись на свій поверх, він виявив, що забув ключі від квартири. Ігор вирішив зателефонувати у дзвінок. Люда відчинила двері, і Ігор придумав відмовку, що пішов прогулятися і випадково замкнув двері. Вона віддала йому ключі, і він пішов до валіз. Однак план Ігоря розвалився, коли він виявив зникнення валіз. Він обшукав усі поверхи будівлі, але їх ніде не було. Зрештою він зрозумів, що їх хтось вкрав.

 

Ігор сприйняв це як знак того, що йому судилося залишитися з Людою. Наступного дня Ігор зателефонував до Ольги – жінки, заради якої він збирався залишити Люду. Він сказав їй, що вони не можуть бути разом, бо це не їхня доля. Він попередив її, щоб вона більше йому не дзвонила, і висловив полегшення, що Люда не дізналася про їхній роман. Люда помітила зникнення валіз та деяких речей Ігоря. Чоловік спочатку подумав, чи не сказати їй правду, але в результаті вирішив не робити цього. Натомість він збрехав, сказавши, що просто викинув валізи зі старими журналами, а свої речі пожертвував нужденним.

Advertisements