На знак подяки бездомний подарував Олені обручку, сказавши, що вона виконує бажання. Незабаром життя Олени змінилося кардинально.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

Олена вийшла подихати свіжим повітрям після того, як закінчила із домашніми справами. Задзвонив телефон, і переляканий голос сусідки попросив про допомогу, бо її батько погано почувався. Олена, яка навчалася у медичному коледжі, часто допомагала сусідам у господарстві. Вона накинула на плечі шаль і поспішила до сусідки. Прийшовши на місце, вона швидко оцінила ситуацію, допомогла старому та залишалася до приїзду швидкої допомоги. Потім Олена повернулася додому і деякий час розмірковувала про своє непросте життя. П’ятьма роками раніше вона стала вдовою та виховувала єдину дитину, працюючи економістом. Її зарплати ледь вистачало на основні потреби, тому вона була рада будь-якому додатковому прибутку від допомоги сусідам.

 

Advertisements        

Її улюбленим заняттям було переглядати інтернет-магазини та представляти себе у гарному вбранні. Того вечора Олена заварила чай і знову почала переглядати сторінки, уявляючи себе в тому чи іншому вбранні. Наступного дня її начальник запропонував співробітникам кредитні картки з банку, і Олена погодилася. Вона відчула полегшення, знаючи, що зможе забезпечити святковий стіл та подарунки для сина у наступний день народження. Прийшовши додому, вона з подивом виявила, що син запросив до будинку похилого бездомного чоловіка. Олена нагодувала чоловіка і влаштувала його у міський будинок для людей похилого віку. На знак подяки старий подарував Олені срібну каблучку з бурштином, яка, за його словами, принесе їй порятунок від проблем та сімейне щастя. Наступного ранку вона одягла каблучку і попросила допомогти їй здобути щастя.

 

Напередодні Нового року Олена купила подарунки для постояльців будинку для літніх людей та влаштувала для них свято. Під час святкування вона зустріла незнайомця, котрого бачила кілька днів тому в автобусі. Вони танцювали разом і Олена зрозуміла, що між ними є зв’язок. Пізніше вона дізналася, що її лотерейний квиток став виграшним, її фінансовий стан різко покращився. Напередодні Нового року Олена приготувала святкову вечерю, а її син дивився святкові фільми. У двері зателефонували, і на порозі з’явився той самий “незнайомець”, який приніс щастя, на яке вона так довго чекала. Бажання Олени справдилися, тому що вона вірила в них і працювала над їх виконанням.

Advertisements