У розпал свята Світлана гордо піднесла мені свій подарунок на моє свято. Але відкривши його, я просто застигла на місці.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Я була здивована подарунком, який моя подруга Світлана піднесла мені на день народ ження. Вона запакувала його в новорічний пакет із веселим сніговиком, який привернув мою увагу. Але коли я відкрила пакет, то здивувалася. Там була пачка чаю, яка вже була відкрита, тюбик крему для рук, теж відкритий, і палітра тіней для повік, яку вже використовували.

Там було кілька мочалок та рушників, блокнот з логотипом її компанії та набір ручок та олівців з тим же логотипом. Крім того , була пачка вологих серветок і пачка цигарок, хоча я не курю, про що Світлана знає. Зрештою, була пара брелоків, які дають у деяких магазинах у подарунок за великі поkупки. Я не хотіла показувати своє невдоволення подарунком перед гостями, тому ввічливо подякував їй. Пізніше, після вечірки, я показала все мамі і розповіла їй про те, що сталося. Мама була здивована і запропонувала мені повернути все Світлані.

Advertisements        

Але мені було незручно це робити, і я вирішила все викинути. Я не хотіла нічого говорити Світлані, але й не хотіла більше з нею дружити. Мама сказала мені, що я мала повернути все Світлані і дати їй можливість самій користуватися своїми старими речами. Вона вважала, що дії Світлани були неповажними по відношенню до мене. Я погодилася з мамою, але все одно не хотіла вступати зі Світланою у kонфлікт. Ось мені цікаво, як би вчинили інші люди на моєму місці.

Advertisements