Коли мені були потрібні гроші, я попросила їх у мами, але вона мені відмовила. Невдовзі я дізналася, що вона ці гроші позичила невістці.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Невелика хатина моїх бабусі та дідуся дісталася моїй матері у спадок, і нещодавно вона вирішила продати її та розділити гроші на три частини. Одну частину вона віддала нам із чоловіком, іншу – моєму братові та його дружині, а третю залишила собі та моєму батькові. Ми з чоловіком були вдячні за ці гроші, бо в нас зламалася машина, і нам треба було витрачати багато на ремонт.

 

Advertisements        

Оскільки на той час у нас не було грошей, я вирішила зайняти трохи у мами. Але вона сказала мені, що вони вже сплатили за санаторій і замовили будматеріали, тому їм потрібно залишити гроші собі. Однак пізніше я дізналася, що насправді мої батьки позичили гроші моїй невістці, бо її мати була хвора, а грошей на госпіталізацію не було. Я була здивована і вирішила поговорити про це з мамою . Вона сказала, що шкодує, що не позичила мені гроші, але вона не могла відмовити невістці, бо не хотіла, щоб її вважали поганою свекрухою.

 

Мені було прикро, що вона віддала перевагу комусь, хто навіть не є її рідною дитиною. Поки мама роздавала свої гроші чужим їй людям, мені доводилося позичати гроші на ремонт машини у друзів та родичів чоловіка. Мені було прикро чути, що моя мати ставить свою репутацію у стосунках із родичами вище, ніж добробут власних дітей. Це змушувало мене відчувати, що я не така важлива для мами, як я думала. У той же час я знаю, що мама любить мене по-своєму, і намагатимусь пережити цю ситуацію.

Advertisements