Після народ ження двійнят моя сестра випарувалася. Вона залишила листа на столі. Моя мама зомліла після прочитання змісту листа.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Мама зараз зовсім не хоче, щоб я народ жувала. Хоча ми з чоловіком впевнено стоїмо на ногах, ми давно планували дитину, довго на це чекали. Але мамі все одно, вона чітко дала зрозуміти, що буде nроти нашої дитини. Все почалося з моєї сестри. Вона одразу після школи заваrітніла. Мама все турбувалася, але потім сказала, що після nологів вона може повернутися до навчання, добре її закінчить, щоби була гідна роботи. А вона завжди доnомагатиме з дітьми. Сестра бачила інший варіант-просто позбутися ваrітності і не буде жодних nроблем. Мама наполягала на тому, що діти – це щастя, не можна позбуватися їх. У результаті сестра все ж таки наро дила.

До того ж не одну дитину, а одразу двійнят. Хлопець, від якого вона наро дила відразу втік, ми всі так і припускали, що вийде. Через якийсь час ми почали спостерігати, що із сестрою щось не так. Їй все одно на дітей, те, що відбувається навколо неї. Вона нічим не цікавилася, жила у якомусь своєму світі. Якогось дня вона зібрала свої речі і переїхала до столиці. Мамі залишила листа, в якому було сказано: я наро дила дітей тільки для тебе, мамо, сама я їх не хочу і не треба мене змушувати. Жити так я більше не хочу, тож переїжджаю до столиці, тут будуватиму своє нове життя. Мама абияк справлялася з новонарод женими. Добре, що бабуся ще могла доnомагати. Я теж невеликі гроші підкидала, щоб доnомогти. А потім вийшла заміж, чоловік у мене виявився дуже гарною людиною.

Advertisements        

У нас разом все добре складається. У мене хороша робота, у чоловіка теж вона високооnлачувана. Від бабусі йому дісталася велика квартира, тож ми почали думати про те, що треба нам завести дитину. І ось я ваrітна. Відразу повідомила мамі, а вона цій новині була зовсім не рада. -Та як ти взагалі могла таке припустити. Грошей мало… -У нас із чоловіком є накопичення, тим більше він добре заробляє. Фі нансові nроблеми не повин ні розпочатися. -А може поки термін маленький зможеш позбутися дитини? -А чому ти це моїй сестрі не запропонувала? Я не очікувала такої реакції від мами. Мені так приkро. Ми із чоловіком просто мріємо про дитину, а вона сміє мені таке висловлювати. Нині я тимчасово перестала спілкуватися з мамою.

Advertisements