Після слів сестри своєї дружини, Ілля перетворив сімейне життя на справжній kошмар. Але незабаром він зрозумів, як сильно помилявся.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Ілля стояв у дверях, бурчачи на свою дружину Марію, щоб вона терміново посмажила картоплю, а потім попрямував у ванну мити руки. Після цього він нетерпляче сидів за кухонним столом, постукуючи пальцями і чекаючи, коли вона подасть йому страву, яку він просив. Ілля завжди шукав привід для сварки з Марією.

 

Advertisements        

Їхні проблеми почалися півтора роки тому під час святкування другої річниці весілля. Ілля спілкувався з родичами, коли до нього підійшла молодша сестра Марії Інна, щоб поговорити наодинці. Вони відійшли за старий хлів, щоб їх ніхто не почув. Інна повідомила Іллі новину про те, що Марія йому змінила, і він був здивований. У той час Марія була вагітна, і думка про те, що дитина буде не його, не давала йому спокою безсонними ночами. Хоча в них з Марією були міцні стосунки, ревнощі взяли гору, і він почав піддавати її випробуванням, щоб довести її вірність. Він не підтримав Марію , коли вона пішла на перше УЗД, і погано ставився до неї протягом усієї вагітності.

 

Через стрес і хвилювання Марія втратила дитину до пологів. Якось Марія плакала, коли чоловік повернувся з роботи, але він проігнорував її спалах, взяв свою вечерю і сів перед телевізором. Марія сказала йому, що Інна дуже слабка, і їй треба поговорити з ними. Інна зізналася, що збрехала про зраду Марії, а сама Марія сказала, що знала про цю брехню, але тримала її в секреті, щоб захистити сестру. Ілля зрозумів, що був надто зациклений на дрібницях та не бачив загальної картини. Марія вибачила його, і вони обійнялися. З тієї розмови минуло півтора роки, і тепер Ілля пропонує сам посмажити картоплю для Марії, яка вагітна їхньою дитиною – хлопчиком.

Advertisements