Після роз лучення мій kолишній чоловік отримав опіку над нашими дітьми. Я спочатку засмутилася, але потім зрозуміла, що це на краще.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Розмірковуючи про своє минуле, я не можу не згадати про труднощі, з якими я зіткнулася у шлюбі. Мій чоловік був вимогливим і не підтримував мене, і я була змушена сама виховувати наших трьох дітей. Незважаючи на всі мої зусилля, у нас нічого не вийшло, і в результаті ми розлучилися. Однак на цьому все не скінчилося. Мій колишній чоловік використав будь-яку можливість, щоб зганьбити моє ім’я і підірвати мої батьківські здібності. Йому вдалося отримати опіку над нашими дітьми, а мене звели до ролі “недільної мами”.

 

Advertisements        

Хоча спочатку я була засмучена таким розвитком подій, згодом я зрозуміла, що це на краще. Згодом мої стосунки з дітьми значно покращали. Ми стали набагато ближчими, і частота конфліктів між нами значно знизилася. Я дорожила часом, проведеним із ними, але при цьому усвідомлювала свої обмеження. Коли мій колишній чоловік зв’язувався зі мною і питав, чи можу я забрати дітей, тому що він не може впоратися з ними, я розривалася. З одного боку, я глибоко любила своїх дітей та хотіла їм допомогти.

 

З іншого боку, я розуміла, що не в змозі сама подбати про них. Незважаючи на свою любов до дітей, я розуміла, що насамперед мені потрібно подбати про себе. Я не хотіла ризикувати і ставити їх у небезпечне становище з огляду на мої обмежені ресурси. Мені потрібно було стати на ноги і створити стабільну основу, перш ніж думати про турботу про інших. Я відмовила колишньому чоловікові в його проханні, але я, як і раніше, турбуюся про своїх дітей. Я хочу, щоб вони мали найкраще життя, і я зроблю все можливе, щоб допомогти їм досягти цього. Я вдячна за можливість бути частиною їхнього життя і сподіваюся, що одного разу я зможу забезпечити їх усім необхідним, забравши їх до себе.

Advertisements