Батьки змусили, щоб Тоня вийшла заміж за багату людину, яку вона майже не знає. Вона вирішила вирушити до нього додому, щоб обговорити їхній шлюб

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Підготовка до весілля Тоні йшла на повний хід, але наречена була зовсім не рада. Тоня була старшою з трьох сестер і тільки-но закінчила коледж. Її батьки хотіли, щоб вона вийшла заміж за багату людину, яку вона ледве знала. Тоня не наважувалася вийти заміж за малознайому їй людину, навіть якщо вона багата, але вона не могла відмовити батькам.

 

Advertisements        

Тоня вирішила відверто поговорити з Георгієм, своїм нареченим, і вирушила до нього додому, щоб обговорити їхній шлюб. Георгій був радий її бачити і тепло зустрів її. Тоня запитала Георгія, чому він хоче одружитися з нею, і він відповів, що давно захоплюється нею, і вона чудова дівчина, яку завжди треба рятувати. Після їхньої розмови Тоня почала бачити Георгія в іншому світлі. Вона зрозуміла, що він гарний, розумний, сильний, дбайливий, добрий і люблячий. Вони одружилися, і в них народилися дві дочки та син. Тоня допомагала Георгію з його бізнесом, але вони зіткнулися з труднощами, коли з’явилися конкуренти і їм довелося продати свій бізнес.

 

Тоні спала на думку ідея інвестувати в нерухомість і здавати її в оренду. Вони купили дві квартири і взяли третю у кредит, і справи пішли добре. Однак через п’ятнадцять років після їхнього весілля Георгій захворів, і Тоня дбала про нього, як про маленьку дитину. Вона думала, що їй нестерпна думка залишитися однією, жити без коханого. На щастя, Георгій одужав, і вони прожили щасливе спільне життя разом. У них народилися діти, і вони з нетерпінням чекали на появу онуків. Тоня зрозуміла, що вони витримали, покохали один одного, і ця доля звела їх разом, а не їхні батьки. Їхнє весілля було початком їхнього красивого, спільного шляху, і вони були вдячні за кожну мить, прожиту разом.

Advertisements