Коли Ганна була тяжко хво ра, навіть власна мати відмовилася доnомагати їй. І лише батьки чоловіка підтримали її у такій скрутній ситуації.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Ганна була спустошена, коли дізналася, що має серйозне захворювання. Вона була ще молода, їй не було сорока, і вона ніколи раніше не стикалася з проблемами зі здоров’ям. У цей тяжкий період вона довірилася своєму чоловікові Михайлу, який пообіцяв допомогти їй знайти спосіб сплатити необхідні процедури. Проте Ганна не хотіла говорити про хворобу своєї матері, бо знала, що це змусить її сильно хвилюватись. Але в результаті, коли вже неможливо було приховувати, вона набралася сміливості і розповіла матері, і та була приголомшена і засмучена новиною.

 

Advertisements        

Вона не мала грошей, бо нещодавно вона віддала все синові на машину. Михайло продав свою машину, щоб допомогти сплатити перший етап процедур, але наступний був ще дорожчим. Ганна знову звернулася за допомогою до матері, але та відмовила їй, заявивши цього разу, що шанси на успіх невеликі. На щастя, батьки Михайла продали свою дачу та віддали подружжю усі виручені гроші. Процедури Ганни пройшли успішно, і вона стала почуватися краще. Однак, коли вона вже була близька до одужання, мати запропонувала переписати їхню спільну квартиру на її сина як подарунок.

 

Ганна була обурена пропозицією матері і нагадала їй, що батьки її чоловіка безоплатно давали їм гроші, тоді як її власна мати не хотіла допомагати, а тепер прийшла з таким проханням. Ганна підписала договір дарування на чоловіка, гарантувавши, що її родичі не зможуть отримати квартиру у разі її смерті. У результаті Ганна була вдячна чоловікові та його сім’ї за підтримку і не дозволила діям матері вплинути на її одужання. Вона була щасливою і відтепер зосередилася на своєму здоров’ї, і це було все, що мало для неї значення.

Advertisements