Я хотіла позбутися вітчима та його сина за всяку ціну, і пішла на відчайдушний крок. Через роки я виnадково зустріла свого зведеного брата.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Коли мені було 18 років, я втекла з дому через жорстоке ставлення вітчима. Мій батько помер, коли я була ще маленькою, а мати знову вийшла заміж і забула про мене. Мене змушували спати в коридорі поруч із взуттям, поки вітчим та його син знущалися з мене. Моя мати заплющувала очі на їхню поведінку. Якось я не витримала, вкрала у вітчима гроші та купила квиток до столиці.

 

Advertisements        

Незалежне життя було важким, але незабаром я зустріла приголомшливого чоловіка, і через рік ми одружилися. У нас народилася дочка, і ми жили щасливим життям на високу зарплату. Якось, коли я гуляла з дочкою у парку, до нас підійшов п’яний чоловік. На мій подив, це був мій зведений брат. Піддавшись інстинктам, я схопила дочку і втекла в машину, де на кілька хвилин знепритомніла від страху.

 

Опам’ятавшись і поїхавши додому, я розповіла чоловікові про своє минуле, і що сім’я, включаючи мою матір і вітчима, жила в квартирі, що належала моєму покійному батькові. За підтримки чоловіка ми вступили в судове протистояння, під час якого з’ясувалося, що квартира була оформлена на моє ім’я. У результаті ми продали квартиру та поділили гроші. Я купила простору трикімнатну квартиру, а мати з вітчимом оселилися в однокімнатній на околиці. Хоча вони продовжували сипати образами і прокльонами на мою адресу, я була задоволена солодкою помстою за весь той біль, який вони мені завдали в дитинстві.

Advertisements