Коли я під час ваrітності набрала зайві кілограми, чоловік почав натякати, що це йому не подобається. Але я нічого не змінювала, і ось що було в результаті

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Ми з Вітею одружені були сім років. Зустрілися ми в університеті, де я була першою красунею. Вова обсипав мене компліментами та квітами, так і підкорив моє серце. Ми зіграли пишне весілля. На п’ятому році нашого шлюбу я заваrітніла. У період вагітності набрала десять зайвих кілограмів. Зростання я невеликого, тому набрана вага моментально позначилася на фігурі.

Я помічала, що чоловікові товстої не подобаюсь, але нічого не міняла. Щодня собі говорила: «Ну все, Наташо, сьогодні беремо себе в руки і худнемо!» Але все одно відкладала. Це призвело до того, що я все втра тила. Чоловік став пропадати на роботі, і я відразу зрозуміла, що він мені зрад жує, але все одно нічого не робила.

Advertisements        

«Нічого, ось я скоро схудну, чоловік знову мене покохає» – говорила я собі, заїдаючи неrативні емоції та тривогу черговим шматком торта. Я займалася дитиною та будинком і заплющувала очі на зра ди чоловіка. «У нас сім’я та дитина, вона точно від мене нікуди не втече! Це він просто розважається на стороні! Але я дуже помилялася, місяць тому Віктор сказав, що хоче подати на роз лучення. -Як жінка ти мене не приваблюєш, я люблю іншу, вибач, – сказав він наостанок. Я досі не можу прийти до тями, вважаю, що все з моєї вини сталося, але мама каже, що Вітя просто подонок, а я не винна ні в чому.

Advertisements