Перед від’їздом до Італії, я навіть не уявляла, через що доведеться пройти. Але після одного виnадку в туалеті все змінилося.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Нещодавно у мене виникла ситуація, коли я вперше захотіла поїхати на екскурсію до Італії. Незважаючи на незнання мови, моя хороша подруга переконала мене, що воно того варте. Коли я, нарешті, приїхала до Італії, я була напружена і нервувала, тому що кожен крок здавався мені випробуванням.

 

Advertisements        

Якось, після відвідування громадського туалету, я зрозуміла, що зникла моя маленька сумочка, в якій були гроші, банківські картки та документи. Мій хлопець спробував заспокоїти мене та допоміг мені простежити мої кроки. Ми повернулися до громадського туалету, де я знайшла свою сумочку, що висить на тому ж гачку, де я її залишила.

 

Усі мої речі були на місці, і жодна купюра не зникла. Я була у нестямі від радості та вдячності, що мої речі залишилися на місці, і навіть кинулася в обійми свого хлопця від сильного хвилювання. Цей досвід показав мені, що до закону та порядку в Італії ставляться серйозно, і я була вражена їхньою повагою до особистої власності.

Advertisements