Того дня я мала дуже важливу зустріч із однокласниками, але це був найневдаліший день у моєму житті. Так буває лише у кіно!

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Я домовилася зустрітися з деякими зі своїх колишніх однокласників у кафе, щоб поспілкуватися, дізнатися, як склалося їхнє життя після випуску. Перед тим, як вирушити на зустріч, я довго дивилася в дзеркало, почуваючи себе незадоволеною своєю фігурою. Я вирішила одягнути довгу сукню, щоб приховати зайву вагу, яку я набрала.

 

Advertisements        

Хоча сукня сиділа добре, я вирішила одягнути білизну, що стягує, щоб підкреслити талію і приховати живіт. Вдягнути панталони виявилося непросто, але я наполягла і зуміла втиснутися в них, хоча і зламала ніготь. Закінчивши макіяж, я попрямувала до кафе, щоб зустрітися зі своїми старими друзями. Коли я прийшла, всі вже були там, насолоджуючись шампанським та легкими закусками. Хоча мене спокушав смачний запах курки-гриль, я стрималася, не бажаючи справити погане враження.

 

Потягуючи шампанське, я зрозуміла, що мені потрібно в туалет, але зняти панталони, як ви можете здогадатися, виявилося непросто. На той час, коли я вже поверталася до компанії, мої накладні вії відклеїлися, і я зламала ще два нігті. Повернувшись додому, я спіткнулася об кота, зламала ще один ніготь і своїм станом змусила своїх дітей запитати, чи я не п’яна. Цей досвід дав мені цінний урок: треба приймати себе, всі свої недоліки. Якби я не була така одержима ідеєю приховати свій живіт, мені б не довелося пережити такий некомфортний вечір і потім півночі намагатися зняти з себе цю бісову білизну.

Advertisements