Почувши стривожений голос мами, ми з дружиною поїхали до неї, вона тремтіла і не могла заспокоїтись. Коли я дізнався причину, у мене волосся стало дибки.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Якось увечері в мене задзвонив телефон, і на лінії опинилася моя мати, яка плакала і намагалася пояснити, що сталося. Ми з дружиною одразу ж зрозуміли, що маємо поїхати до неї, і поспішили туди. Коли ми приїхали, моя мати все ще тремтіла і не могла заспокоїтись, поки ми не дали їй заспокійливе. Моїй мамі майже сімдесят років, і все своє життя вона присвятила дітям. Коли п’ять років тому не стало батька , моя сестра переїхала до мами. Вона вважає, що має бути єдиною власницею квартири, оскільки доглядає нашу матір одна.

 

Advertisements        

Однак її ідея піклуватися про власну матір фактично призвела до нервового зриву. Насправді моя мати не потребує особливого догляду, оскільки вона все ще самостійна і навіть бере учнів на додаткові заняття вдома. Крім того, вона сама дуже допомагає моїй сестрі, особливо після того, як чоловік покинув її, коли вона була ще вагітна. Мама обожнює свого онука і купує йому все, що він хоче за свої гроші, звичайно. Тому спірним є питання, хто про кого піклується. Конфлікт виник за кілька днів до того, коли моя мама відчула себе погано і викликала швидку допомогу. Вони перевірили тиск та температуру, дали їй ліки та поїхали.

 

Після цього мама склала заповіт, щоб бути готовою до будь-яких можливих подій. На жаль, сестра дізналася про це і зажадала, щоб квартира належала лише їй. Вона навіть сказала мамі образливі речі, на зразок того, що якщо вона не погодиться, то залишиться одна. Коли сестра побачила, що мама плаче, вона швидко пішла до своєї подруги, думаючи, що та заспокоїться і піде на компроміси. Ми з дружиною підтримували маму і спробували втішити її. Коли сестра повернулася додому, я скористався нагодою поговорити з нею наодинці. Я попередив її, що якщо подібна ситуація повториться і моя мати зателефонує мені в сльозах, їй більше не дозволять жити з нею і їй доведеться самій дбати про себе та свою дитину. Я дуже сподіваюся, що до цього не дійде.

Advertisements