Після весілля одного прекрасного дня до мене прийшла свекруха, і таке запропонувала, після чого у мене волосся дибки встало.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Коли я вперше зустріла Назара, він розповів мені, що матеріально підтримує дітей своєї сестри, тому що їхні батьки загинули в автокатастрофі, і вони живуть з бабусею. Я була не проти допомагати їм, і Назар раз на місяць відвідував свою матір та племінників, щоб поспілкуватися з ними та дати їм грошей.

 

Advertisements        

Мені було легше, що він проводив з ними небагато часу, бо я не хотіла ростити чужих дітей. Я завжди мріяла створити сім’ю з Назаром та народити спільних дітей. Однак після нашого весілля мати Назара запропонувала нам взяти на себе турботу про його племінників . Вона більше не могла їх утримувати, і було б краще, якби вони жили з нами. Назар ніколи не думав про те, щоб виховувати їх, та й я теж. Ми обидва відмовилися від цієї ідеї, оскільки не хотіли брати на себе додаткові обов’язки.

 

Його мати була ображена на нас і вважала, що ми повинні дбати про дітей. Але найцікавіше те, що вона ніколи не говорила про це до весілля. Я намагалася пояснити їй, що ми не були готові до цього, але вона відмовлялася розуміти – і скаржилася на здоров’я. Родина та родичі підтримували матір Назара і вважали, що ми повинні дбати про дітей. Але ми не хотіли цього робити. Я вдячна чоловікові за те, що він став на мій бік і відмовився взяти племінників до себе. Однак я боюся, що в майбутньому його мати продовжуватиме тиснути на нас з цього питання, що, природно, зробить наше життя нестерпним.

Advertisements