Як тільки ми з чоловіком добудували свій будинок, зателефонувала мама і заявила, що житиме з нами. Але раніше вона ніколи про нас навіть і не згадувала.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Моя мати вже два десятиліття працювала в Португалії, коли вони з батьком вирішили розлучитися. Вона залишила нас, і ми дізналися пізніше, що вона повернулася до Португалії. Я переїхала до обласного центру, влаштувалася на роботу асистентом стоматолога та зустріла там свого майбутнього чоловіка Павла.

 

Advertisements        

Якийсь час ми жили у моєї свекрухи, а потім почали накопичувати гроші, щоб купити власний будинок. Мама допомагала моїм молодшим сестрі та братові – Віці та Олексію, купивши їм однокімнатну квартиру і навіть фінансуючи будівництво заміського будинку для Олексія. Але мені вона не надавала жодної фінансової допомоги! Нам із чоловіком довелося взяти два кредити та позичати гроші у друзів, щоб збудувати свій будинок. Коли моя мама дізналася, що ми збудували будинок, вона зателефонувала і сказала, що повертається з Португалії і житиме з нами.

 

Я була незадоволена цим, тому що вона не допомагала нам матеріально, а мій чоловік був рішуче проти цієї ідеї. Він запропонував, щоб мама переїхала жити до Олексія та його родини, а про нас знову забула – як забувала упродовж стількох років. Було неприємно усвідомлювати, що мама згадує мене тільки тоді, коли їй треба десь жити.

Advertisements