Побачивши на порозі моєї квартири ваrітну дівчину, я подумала, що це наречена мого сина. Але тут з’явився мій чоловік і вирішив відкрити правду.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Мені 44 роки. Я заміжня за Святославом, який старший за мене на 5 років. У нас є двійнята – Ліза та Назар. Ліза нещодавно вийшла заміж, а Назар живе в іншому місті зі своєю дівчиною, але він нещодавно планував познайомити її з нами. Мені завжди подобалося шити одяг для ляльок, і я нарешті здійснила свою мрію – у мене є своє ательє, де я в основному шию одяг для вагітних та дітей.

 

Advertisements        

У мого чоловіка свій бізнес – він постачає запчастини для іномарок. Ми маємо свій дохід, і ми зазвичай проводимо час, займаючись благодійністю. Проте все змінилося в одну мить. Я готувалася до різдвяної вечері, коли пролунав стукіт у двері. Я подумала, що чоловік забув ключі, і радісно відчинила двері. Але на свій подив, я побачила, що за ним стоїть молода дівчина з круглим животиком. Я вирішила, що це дівчина Назара – але з-за її спини з’явився Слава і відвів мене на кухню, щоб розповісти правду. Він сказав мені, що Рита завагітніла від нього, але він любить тільки мене і не знає, як все це вийшло. Він благав мене пробачити його і не подавати на розлучення.

 

Я втратила мову і не знала, що сказати. Святослав попросив мене дозволити Риті пожити у нас до пологів, а потім він винайме для неї квартиру. Я не могла повірити у те, що відбувається. Ми стали жити втрьох, і мені було ніяково від цієї ситуації. Святослав спав на підлозі поряд з нашим ліжком, щовечора благаючи мене про прощення. Мені було шкода Риту, але я не могла не відчувати себе скривдженою та ображеною. Я ніколи не думала, що мій чоловік може мені зраджувати. Я не знала, як мені бути далі. Від однієї думки про те, що я ділитиму чоловіка з кимось, мене нудило. Як жити далі – я гадки не маю.

Advertisements