Коли сестра заваrітніла, вони з чоловіком переїхали до нашої квартири. Те, що почалося після цього, неможливо описати словами.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Після весілля моя старша сестра та її чоловік переїхали до будинку наших батьків, де мешкала і я, незважаючи на те, що у них була своя однокімнатна квартира. Вони здавали своє житло за гроші, тому що моя сестра оголосила, що чекає на дитину. Проте її чоловік своєю поведінкою завдавав нам усім незручностей.

 

Advertisements        

Він не тільки часто критикував мене, але я навіть не могла піти на кухню, щоб зварити каву вранці, не відчуваючи себе ніяково. Одного разу мій зять помітив, що я одягаюся не по моді і що мій макіяж виглядає простовато. З мене було достатньо, і я сказала сестрі, що не можу це терпіти. Її чоловік живе в нашій квартирі, тому він повинен поводитися відповідно або піти до своїх батьків. Сестра образилася і розплакалася, сказавши мамі та татові , що я хочу їх вигнати.

 

Батьки відреагували різко, назвавши мене ” безсовістою ” за те, що я змусила плакати мою сестру, яка чекала дитину. Однак я не могла більше терпіти таку поведінку. Мене ніхто не слухав. Батьки боялися щось сказати, а сестра, схоже, не хотіла їхати. Я і сама не хотіла нікуди переїжджати і винаймати квартиру, але моя мама вже планувала допомагати їм з дитиною, через що я відчувала себе зайвою в цьому будинку . Більше того, чоловік сестри пропонував мені вийти заміж і переїхати до чоловіка, якщо мені не подобається ситуація .

Advertisements