Ми з чоловіком кілька років доглядали його бабусю. Але коли дізналися про спадщину, то були дуже вражені.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Кілька років тому сім’я мого чоловіка зіткнулася з ситуацією, коли комусь треба було подбати про його бабусю – матір його батька. Батька вже давно не було на цьому світі . У молодшої сестри мого чоловіка на той час було двоє дітей, і вона заявила, що не має часу на бабусю. Я, мій чоловік та наші діти жили у двокімнатній квартирі, яку мені подарували батьки.

 

Advertisements        

Бабуся чоловіка ми не перевезли до себе, бо вона не хотіла, але ми відвідували її щодня. Ми готували, прали, прибирали, гуляли з нею та купували все необхідне. Нам було важко, тому що у нас були свої діти та робота, але бабуся обіцяла передати нам свою квартиру за турботу про неї. Кілька місяців тому бабуся померла , і нам довелося заново оформляти її документи. Але виявилося, що квартира вже оформлена на мою свекруху ! Вона показала нам папку з документами, де її було вказано як єдиний власник квартири.

 

Свекруха заспокоїла мене, сказавши, що рано чи пізно квартира перейде до мого чоловіка та його сестри. Ми чотири роки доглядали бабусю, власним коштом, а тепер нам доведеться жити в одній квартирі з моєю позолівкою ? Я відчуваю, що сім’я мого чоловіка поставилася до нас не дуже добре : нас просто обдурили. Однак моєму чоловікові, схоже, все одно, і він не бачить жодної проблеми у тому, що сталося. Він каже мені, щоб я не хвилювалася, бо колись квартира все одно належатиме йому. А зараз ми продовжуємо жити в моїй квартирі, і такий стан речей , здається, влаштовує мого чоловіка і його мати.

Advertisements