Той день і вечір вони провели разом, це був один з кращих днів у їхньому житті. Ганна відчула подяку за те, що у них така чудова родина.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Ганна хотіла спитати про онуків, але дочка перервала дзвінок, поспішаючи на конференцію. Вона згадала дні, коли її старший онук Дмитро відвідував її і розповідав про те, як він провів день. Вони проводили час разом у парку, але тепер він став старшим, зайнявся програмуванням і катався на скейтборді зі своїми друзями.

 

Advertisements        

Чоловік Ганни, Віктор, часто грав із Дмитриком у шахи, але він уже був надто зайнятий своїми іграми з друзями. Внучка Ганни, Оксана, зазвичай обговорювала з ними все про всіх, але тепер вона рідко заходила у гості. Здавалося, що онуки більше не порозуміються зі своїми старими, і від цього Ганні ставало сумно. Перед сном бабуся часто писала Оксані повідомлення, але відповідь завжди була максимально короткою і точною. Наступного дня Ганна та Віктор вирішили прогулятися центром і сходити до театру. Вони жартували про свій пенсійний статус і насолоджувалися часом, проведеним разом.

 

Вдень їм зателефонувала Оксана, і того дня Ганна та Віктор зустрілися з дітьми та онуками, які здивували їх піцею та тортом. Вони провели вечір разом, це був один із найкращих днів. Коли всі розходилися, Оксана подякувала діду за гарний приклад сім’янина, а після цього Віктор нагадав Ганні, що поки вони щасливі та цікаві самі собі, їхні діти та онуки завжди будуть до них тягнутися. У пенсіонерів були великі плани на завтрашній день, і вони з нетерпінням чекали на можливість провести більше часу разом. Ганна відчула подяку за те, що у них така чудова родина. Вони лягли спати з почуттям задоволення та передчуттям яскравого майбутнього.

Advertisements