Коли мій чоловік почав спілкуватися зі своєю kолишньою дружиною, я одразу відчула недобре. І невдовзі з’ясувалося неймовірне.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Ми були одружені з Олексієм уже п’ять років, і хоч я знала, що його попередній шлюб не був вдалим, я не хотіла згадувати про це. Однак зараз я збентежена. Олексій раптом почав спілкуватися зі своєю колишньою дружиною Оленою. Він дзвонив їй, розмовляв з нею про життя та роботу, питав, як у неї справи. Якби вони мали спільну дитину, я була б не проти, але в попередньому шлюбі вони не мали дітей.

 

Advertisements        

Спочатку Олексій скаржився на Олену, казав, що вона лінива жінка та погана господиня. Але потім він раптом різко перестав скаржитися, і я вирішила, що він почав жити далі. Ми маємо дворічну дочку Злату, і оскільки я перебуваю в декретній відпустці, більшу частину часу я присвячую догляду за нею. Якось, купаючи Злату, я почула, як Олексій мило розмовляє з кимось на балконі. З того, як він говорив, я зрозуміла, що це жінка. Коли я запитала про це, він відповів, що це Олена, і почав захищатися, коли я сказала, що турбуюсь.

 

Він сказав, що просто хотів поговорити і що часом йому цікавіше говорити з нею, ніж зі мною. Минулої суботи я думала, що ми проведемо вечір разом, але Олексій сказав, що має термінову роботу. Коли він повернувся пізно ввечері, на ньому була гарна сорочка та піджак, і від нього пахло духами. Пізніше я дізналася, що він зустрічався з Оленою. Я не хочу розлучатися з Олексієм, тому що у нас є спільна дитина, але я не знаю, як налагодити наші стосунки. Я не хочу, щоб Злата росла в неповній сім’ї, але й не можу дозволити Олексію так мене не поважати.

Advertisements