Пенсіонерка Віра Тимофіївна довго збирала гроші і нарешті змогла дозволити собі куnити півкіло полуниці. Але і це онуки забрали собі.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Пенсіонерка Віра Тимофіївна засмучена тим, що її онуки забрали півкіло полуниці, яку вона купила собі. Вона довго збирала гроші і нарешті купила ягоди, коли отримала пенсію, а тут… Віра Тимофіївна живе з дочкою, зятем та двома онуками, які зараз живуть із нею через фінансові труднощі. Зятя нещодавно звільнили, а дочка досі перебуває у декретній відпустці. Сім’я насилу зводить кінці з кінцями, і Віра Тимофіївна звалила на себе більшу частину фінансового тягаря .

 

Advertisements        

Зять Віри Тимофіївни особливо не шукає роботи, і вона розчарована у ньому. Вона все життя тяжко працювала, щоб заробити хорошу пенсію, і їй набридло відмовляти собі у всьому, щоб утримувати сім’ю. Особливо її засмучує, що вона не може поласувати полуницею, тому що її сім’я зазнає труднощів, і вона автоматично стала їхньою єдиною годувальницею. Коли онуки беруть ягоди, Віра Тимофіївна сердиться і каже їм, що їхні батьки мають купувати їх для неї, а не для них. Онуки часто скаржаться своїй матері Наталці, яка своєю чергою дорікає Віру Тимофіївну в тому, що вона ховає ягоди від дітей. Віра Тимофіївна одного разу зірвалася і сказала Наталці правду, що вона відчуває.

 

Сварка викликала великий скандал і Віра Тимофіївна почала боятися, що онуки можуть більше не захотіти її бачити. Сусідка Віри Тимофіївни співчуває подружці, але не розуміє, чому вона не може поділитися полуницею з онуками. Віра Тимофіївна відчуває, що сім’я використовує її у своїх інтересах, і хотіла б, щоб зять узяв на себе відповідальність і знайшов роботу нарешті. Незважаючи на фінансові труднощі сім’ї, Віра Тимофіївна залишається твердою у своєму рішенні не дозволяти сім’ї користуватися нею. А на вашу думку, чи правильно вчиняє Віра Тимофіївна?

Advertisements